Aksaray'ın Talep ve Sorunları Ankara'ya Taşındı

Aksaray

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk bir dizi ziyaretler ve temaslarda bulundu.

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş, Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve beraberindeki iş adamları, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Mustafa Yılmaz’ı ziyaret ederek, şehrimizde yapılacak olan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Bir süre karşılıklı görüş alışverişlerin ardından İl Başkanı Altınsoy ile Merkez İlçe Başkanı Aktürk, Ankara’ya hareket ederek Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nurettin Nebati’yi makamında ziyaret etti.

İl Başkanı Altınsoy’un Aksaray’ın talep ve beklentilerini iletmesi üzerine Bakan Yardımcısı Nebati, ilgili birimlere talimat vererek gerekli incelme ve çalışmaların yapılmasını söyledi.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Fahrettin Poyraz’ı da ziyaret eden İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve Merkez İlçe Başkanı Aktürk, Aksaray’ın bazı bölgelerinde şiddetli yağış nedeniyle ekili ürünleri zarar gören üreticilerin taleplerini ileterek gerekli çalışmaların yapılasını istedi. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Genel Müdür Fahrettin Poyraz ise, her zaman çiftçinin ve üreticinin yanında olduklarını, Aksaray’da ekili ürünü zarar gören üreticilere destek anlamında ne gerekiyorsa yapılacağını vurguladı.

Temasların ardından kısa bir açıklama yapan İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanımızı, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcımız ile Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürümüzü ziyaret ederek ilimizle ilgili istişarelerde ve taleplerde bulunduk. Sağ olsunlar, ilimizle ilgili neyi talep ettiysek geri çevirmediler. En kısa sürede beklentilerimizin sonuçlanacağına inancımız tamdır” dedi.

 



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri