Aksaray´lı Gazeteci Muhammet Tekin ikinci kez ödülünü alacak

Aksaray´lı Gazeteci Muhammet Tekin ikinci kez ödülünü alacak

Aksaray Haberleri | aksarayhaber68 | aksaray son dakika haberleri

" AKSARAYLI GAZETECİ TEKİN´E ENGELSİZ SANAT BİRLİĞİ TARAFINDAN İKİNCİ KEZ TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ ÖDÜLÜ VERİLECEK "
 
Aksaray´ın Ortaköy ilçesinde 2012 yılından itibaren serbest gazeteci olarak çalışan ve bu süre içerisinde halkın takdir ve desteğini toplayan ve son olarak Türkiye´nin 27.Başbakanı ve Halihazırda TBMM Başkanı olan Sayın Binali YILDIRIM´ın önerisiyle ´ 3 Aralık 2017 tarihinde Erzincan´da gerçekleştirilen ´ Engelliler Günü´ programında ´ Türkiye´nin ilk ve Tek Engelli Gazetecisi olması nedeniyle ödüle layık görülen Muhammet  TEKİN, bu yıl 3 Aralık 2018 tarihinde Karadeniz´in İncisi Samsun´da TBMM Başkanı Sayın Binali YILDIRIM´ın ev sahipliği yapacağı program ile yine yıl içerisinde yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle ödül alacak.
 
Hemşehrimizi tebrik ediyor, azim ve başarısından ötürü kutluyoruz.
 
TEKİN, 3 Aralık 2018(Pazartesi Günü) gerçekleştirilecek olup Hazırlık çalışmaları süratle devam eden 5.Engelsiz Sanat Ödülleri Programına katılarak yine ödülünü teslim alacak.
 
Konu ile ilgili basın mensuplarına açıklama yapan Türkiye´nin ilk ve Tek Engelli Gazetecisi Muhammet TEKİN, " Her yıl gerçekleştirdiğimiz Engelsiz Sanat Ödülleri Programımızın 5.sini Karadeniz´in İncisi Samsun´da gerçekleştireceğiz.
 
İlk olarak 03 Aralık 2017 tarihinde .Erzincan´da Son Başbakanımız, TBMM Başkanımız Sayın Binali YILDIRIM´ın destekkeri ile Yön Sanat Atolyesi´nin ev sahipliğinde gerçekleştirdiğimiz programda kader ortaklarım ile bir araya geldik.
ilk kez ödülümü aldım. Daha sonra hiç usanmadan yoluma devam ettim. Rabbim nasip etti, bir kez daha beni büyüklerimiz bu ödüle layık gördüler. Memleketimin ismini farklı bölgelerde temsil edecek olmanın gururunu yaşıyorum." dedi.
 
 


Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri