Aksaray´lı gaziler´Birlik ve Dayanışma´pikniğinde buluştu

Aksaray´lı gaziler´Birlik ve Dayanışma´pikniğinde buluştu

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Muharip Gaziler Aksaray Şubesi Başkanı Gazi Mustafa Dağ ve beraberindeki 60 kadar gazi ailesi ile birlikte Hasandağın Bozkurt düzlüğü yaylasında birlik ve dayanışma pikniği düzenledi. 

 

/resimler/2019-9/11/1406443198853.jpg

Pikniğe Aksaray Belediye Başkan Vekili Yakup Kadri Perek ,Gaziler Derneği Başkanı Mustafa  Dağ,gaziler ve aileleri katıldı. 

Dernek Başkanı Mustafa Dağ kendilerine bu programın düzenlenmesinde emeği geçenlere Teşekkür ederek şunları söyledi ? Öncelikle tüm aziz şehitlerimizi minnetle anıyor kahraman gazilerimizi şükranla yad ediyoruz. Hayatta olan gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Aksaray Valisi Sayın Ali Mantı beye, Aksaray Belediye Başkanı Sayın Evren Dinçer beye, Aksaray Emniyet Müdürü Sayın Ali Karabağ´a Aksaray Jandarma Alay Komutanı Fuat Anık beye ve bizzat gelerek aramıza katılan Belediye Başkanı Vekilimiz Yakup Kadri Perek beye bu organizasyona katkılarından dolayı çok Teşekkür ediyoruz.  

Onların sayesinde Gaziler olarak ilk kez biz piknik yapıyoruz. Pikniğimizin amacı 46 yıl önce Aksaray ilinden Kıbrıs Barış Harekâtına katılan gaziler olarak ?Ayşe tatile çıkıyor? parolası ile bu kez Aksaray´da 5 parmak dağlarından yüksek olan Hasandağın eteğinde toplanarak ?Ayşe´yi tatilden karşıladık. Burada yaptığımız programla tüm gazilerimiz ve ailelerimiz birlik ve dayanışma içinde piknik yapma imkânına kavuşmuştur. Bu pikniğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese bir kez daha Teşekkür ediyoruz.? İfadelerini kullandı. 

Aksaray Belediye Başkan Vekili Yakup Kadri Perek´te yaptığı açıklamada bu ülke için canlarını feda eden şehitleri rahmet ve minnetle andığını ifade ederek, ? Hayatlarını kaybeden Kahraman gazilerimizi de rahmetle anıyor sağ olanlara da sağlıklı ve hayırlı uzun ömürler diliyorum. Hasandağın eteklerinde yapılan bu piknikte gazilerimizi yalnız bırakmadık. Her zaman olduğu gibi Gazilerimizin yanındayız. Yanında olmaya da devam edeceğiz.? Dedi.

Yapılan açıklamaların ardından Gaziler aileleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek, kendileri için hazırlanan piknikte gönüllerince eğlendiler.  

 

/resimler/2019-9/11/1407175855718.jpg

/resimler/2019-9/11/1407420145592.jpg



Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri