Aksaraylı Gazeteci Gökten Öztürk engellilerin sesi oldu

Aksaraylı Gazeteci Gökten Öztürk engellilerin sesi oldu

Aksaraylı Gazeteci Gökten Öztürk engellilerin sesi oldu

 

Aksaray'ın yetiştirdiği kişilerden olan Gökten Öztürk gazetecilik mesleğinin ardından Sinema ve dizilere adım adım gidiyor. 25 yıllık gazeteciliği ardından Istanbul'a yerleşen Gökten Öztürk Show Tv de yayınlanan  'BİR ŞANSIM OLSA' programından gelen teklifi değerlendirerek engelli bir kişiyi canlandırdı.

Program sonrası kendisini telefonla arayarak hem tebrik ettik ve görüşlerini sorduk. Namı diğer Çılgın Gazeteci Öztürk  Sitemize yaptığı açıklamada " Yaklaşık 2.5 yıldır İstanbuldayım. Burada Sinema Sanatçısı Hayrettin Özdemir ile beraberiz ve  kendisi aynı zamanda dizilerden gelen oyuncu isteğini değerlendiriyor. Show tv de yayınlanan BİR ŞANSIM OLSA programından gelen bir rolde oynarsan tam senin becerebileceğin bir şey dedi. Senaryoyu okudum daha önce Bende Varım Tiyatrosunda rol aldığım için kabul ettim.

Diziler ve çekimler tv de seyredildiği gibi kolay değil. Bir sahne belki en az 3 defa çekildi. Senaryoyu okuyunca kendimi olaya konsantre ettim. O esnada Gökten Öztürk yoktu,  Muhammed vardı sağolsun Program Sunucusu Ayşegül Günay hanımefendi yaptığım rolü hakkıyla oynadığımı söyledi ve teşekkür etti. Şu an bazı dizilerden teklifler alıyorum ve  bunu Hayrettin Özdemir abimle değerlendiriyoruz, büyük ihtimalle oynayacağım.


Bugün pazar ve benim için sinema dizi için bir dönüm noktası. Sabahtan itibaren çok güzel mesajlar ve telefonlar alıyorum ki beni çok mutlu ediyor. Sevgiler paylaşıldıkça artar üzüntüler paylaşıldıkça azalır. Yaptığım çalışmalarda bana her zaman güzel mesaj veren destekleyen başta Aksaray Valimiz Sayın Hamza Aydoğdu'ya, MHP Aksaray Milletvekili Sayın Ramazan Kaşlı ya, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof Dr Yusuf Şahin'e, Vali Erkaya Yırık'a   MHP Aksaray İl Sekreteri Sayın Musa Gül e, Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Yenigün Gazetesi Sahibi Yaşar Karatay Karatay a, Gazeteci Ali Genc e, Hamle Gazetesi Sahibi Mehmet Mücahit Mercan a, Fatih Kutlay a, İhsan Görkem hocama,  arkadaşım Ersen Kılıç a, Önder Aksaray İl Başkanı Yılmaz Akbulut a, Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Doğan Ceylan a, Beni yapımcılara tanıtan abim  Sinema Sanatçısı Hayrettin Özdemir e, MHP Güzelyurt İl Genel Meclis Üyesi Fahrettin Akyamaç a, Aksaray İl Genel Meclisi Başkanı Sayın Mehmet Tüzün'e, Aksaray da avukatlık yapan abim  Avukat Cihat Satılmış a, Memur-sen Aksaray İl Başkanı Sayın Murat Günaydın'a adını sayamadığım bütün dost ve arkadaşlarıma tüm sevdiklerime sevenlerime çok teşekkür ederim" dedi



Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri