Aksaraylı Hilal Öğretmen kalbine yenik düştü

Aksaraylı Hilal Öğretmen kalbine yenik düştü

Aksaraylı Hilal Öğretmen kalbine yenik düştü

Hilal Öğretmen daha 28 Yaşındaydı. İdealist, Vatanına Milletine bağlı, Memleket aşığı bir öğretmendi.Aksaray-Sultanhanı ilçemizden Konya’ya giderek eğitimine Konya da devam etmiş, Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Tarih Öğretmenliği bölümünü okumuş ve Tez Konusu olarak da memleketi Sultanhanı ilçesini Konu olarak seçerek Araştırmalar yapmış ve Tezini hazırlayıp mezun olarak Öğretmen olmuştu.

O Çok sevdiği çocuklara öğretmen olarak atanıp Görevine başlamış, ve Polis olan Mehmet Dereci ile tanışıp Temmuz 2021 de Muhteşem bir düğün ile Hayatlarını birleştirmişlerdi. Yüce Allah bu mutlu çifte birde Çocuk nasip etmişti.

 

Fakat Hilal Öğretmen Ablası ve Erkek kardeşini bu dünyadan Koparan Kalp Rahatsızlığını iyiden iyiye hissetmeye başlamıştı, Ne acıdır ki Hilal Öğretmen Tedavi için Gittiği Burdur yolunda Kalbine yenik düşerek Bu dünyadan uçup gitti…

 

Güle Güle Hilal Öğretmen, Allah Makamını Cennet eylesin, Başta Annen-Baban, Eşin ve Tüm sevenlerine sabırlar versin, Daha birkaç aylık olan Bebeğine Hayırlı, Sağlıklı Ömürler versin.

 

HİLAL TELLİ DERECİ KİM DİR?

 

Hilal Telli Dereci 1994 Yılında Aksaray’ın Sultanhanı ilçesinde doğdu. İlk öğretimini Sultanhanı ilçesinde tamamladı. Daha sonra Ailesinin Konya ya taşınması nedeniyle Eğitimine Konya da devam etti. 2009 Yılında Konya Muhittin Güzelkılınç Anadolu lisesinden mezun oldu. Üniversite Sınavında başarı Göstererek Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Eğitim Fakültesini kazanarak Eğitimini 2017 Yılında tamamlayıp Öğretmen oldu ve Konya’da Öğretmen olarak Göreve Başladı.

2021 Yılında hayatını Mehmet Dereci ile birleştirdi. 1 Çocuk Annesi olan Öğretmen Hilal Telli Dereci 13 Aralık 2022 Günü Tedavi için gittiği Burdur yolunda Kap krizi geçirerek Yaşama veda etti.

Allah Rahmet eylesin.



Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri