Aksaraylı iş insanı Hakan Güneş 400 öğrenciye ayakkabı bağışında bulundu

Aksaraylı iş insanı Hakan Güneş 400 öğrenciye ayakkabı bağışında bulundu

Aksaraylı iş insanı Hakan Güneş 400 öğrenciye ayakkabı bağışında bulundu

AKSARAYLI İŞ İNSANI HAKAN GÜNEŞ, 400 ÖĞRENCİYE AYAKKABI BAĞIŞINDA BULUNDU

“HER ZAMAN DEVLETİMİZİN VE MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ”


Aksaraylı genç iş insanı Hakan Güneş, yaptığı insani yardımlarla ihtiyaç sahibi insanlara yardım eli uzatmaya devam ediyor. 

Bugüne kadar gerek Türkiye’de gerekse KKTC’de olsun birçok konuda insani yardımlar gerçekleştiren genç iş insanı Hakan Güneş, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde  Atatürk ve Arabahmet ilkokullarında öğrenim gören 400 öğrenciye, ayakkabı bağışında bulundu.


Teslim töreninde konuşan KKTC Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Aytunç Şirket “ Burada Değerli iş insanı Hakan Güneş beyin desteği ile alınan ihtiyaç malzemelerinin teslimi için bir etkinlik düzenlemiş bulunuyoruz. Eğitime yapılan katkılar hiçbir zaman küçümsenemez. Eğitim, öğrencilerimizin daha ileriye daha güzele gitmesi gereken bir konu. İhtiyaç sahibi çocuklara ayakkabı desteği sağlayan iş insanı Hakan Güneş beye bu güzel jestinden dolayı Teşekkür ediyoruz.” dedi. 

Avukat Tolga Him ise  “ Bu bağış Türkiyeli  iş insanı Hakan Güneş tarafından yapılmıştır. Bizlerde bu konuda yardımcı olduk .Çocuklar toplumun temel bireyleridir. Onlar bizim geleceğimizdir. Küçükte olsa çocuklarımıza böyle bir yardımda bulunmaktan ve çocuklarımızın yüzünde bu sevinci görmekten mutluyuz. 
Bakanlık nezdinde de bizlerden başka projelerde de destek istenirse Türkiye’deki iş insanı müvekkilimiz Hakan Güneş adına bunu da belirtmek isterim ki, Her zaman devletimizin milletimizin yanındayız.” Şeklinde konuştu. 

Aksaraylı iş insanı Hakan Güneş’in bağışladığı ayakkabıları, KKTC Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Aytunç Şirket teslim aldı. Ayakkabılar, daha sonra öğrencilere dağıtıldı.



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri