Aksarayspor'un yeni sezon forması Kapalı Çarşı'da Yeni Moda Çanta'da

Aksarayspor

Aksarayspor'un yeni sezon forması Kapalı Çarşı'da Yeni Moda Çanta'da TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Moto Lux 68 Aksaray Belediyespor'un yeni sezon formasının satışı Kapalı Çarşı'da Yeni Moda Çanta'da başladı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Moto Lux 68 Aksaray Belediyespor'un yeni sezon formasının satışı Kapalı Çarşı'da Yeni Moda Çanta'da başladı.

Siyah-beyazlıların yeni sezon çubuklu iç saha forması taraftarlarca çok beğenildi.

 

 

2.Lig'te mücadele eden ve 5 hafta sonunda topladığı 6 puanla 7. sırada yer alan Aksaray Belediyespor'un formaları Kapalı Çarşı'da Yeni Moda Çanta'da devam ediyor.

"Aksaray'ımız siyah-beyaz renklerle takımının yanında olacak"

Yeni Moda Çanta yetkilisi Buğra Demir, tüm taraftarları şehrin takımına destek olmaları adına yeni sezon forması almaya davet ederek,"Aksarayspor taraftarlarımıza bu sezonun en çok beğenilen formasını sunmanın gururunu yaşıyoruz. Yeni sezon formasının tasarımının tamamlanmasının ardından çok sayıda sipariş verdik. Formalarımız geldi ve satışlarımız hızlı bir şekilde başladı. Siyah-beyaz çubuklu iç saha formamız taraftarlarımızca çok beğenildi. İnşallah bu sezon Aksaray'ımız siyah-beyaz renklerle takımının yanında olacak."dedi.

 



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri