Almanya’da iş imkanı

Almanya’da iş imkanı

Almanya’da iş imkanı

Almanya’da iş imkanı (4 milyon işçi istihdamı )
Almanya’nın yeni çıkartmış olduğu yeni yasa ile yurt dışından  gelen pek  çok işçi için iş bulma imkanı tanıdı, Almanya yeni yasayla beraber en az 4 milyon işçi alacağını açıkladı  Aksaray Amerikan Dil Kursu  Almanya  Şirketi  ile imzaladığı anlaşma ile bu süreçte ALMANYA’DA  iş bulma  ve Almanca dil öğrenme konusunda profesyonel kadrosu ile tüm işlemlerinizi siz uğraşmadan halledecektir.

PEKİ YA SİZLER ALMANYA’DA ÇALIŞABİLİRMİSİNİZ
Almanya’nın istemiş olduğu gerekesimler nelerdir ?
1. Almanca a2 belgesi (Aksaray Amerikan dil kursunda Almanca dersleri verilmektedir)
2. Almanya’dan iş teklifi (Amerikan dil kursunun Almanya’da iş bulucu firmayla yapmış olduğu anlaşmayla sizlere kolay bir şekilde işyeri bulmaktadır)
3. İş deneyimi 
4. Diğer.
DETAYLI BİLGİ İÇİN 0382 213 73 74 MESAİ SAATLERİ DIŞINDA 05340219065 ARAYARAK BİLGİ ALABİLİR VEYA https://amerikandil.com/vize-kayit BÖLÜMNDEN VİZE İÇİN GEREKSİMLERİ KARŞILIYORMUSUNUZ KONTROL EDEBİLİRSİNİZ.
Aksaray’ın yabancı dil eğitimi konusunda ilklere öncü olan Karadal Amerikan Dil Kursu, bu kampanyası ile yine bir ilke imza atarak, Aksaray’lı pek çok vatandaşı Almanya işçisi yapacağını açıkladı. Başvuru sürecinde yoğunluk yaşayan Karadal Amerikan Dil Kursu kişi sınırlaması olmadığını açıkladı.



Anahtar Kelimeler: Almanya’ imkanı
Perşembe 21.7 ° / 13.3 °
Cuma 20.2 ° / 10.7 °
Cumartesi 16.5 ° / 10.2 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri