Altyapı takımları 15 Temmuz Futbol Turnuvasında buluştu

Altyapı takımları 15 Temmuz Futbol Turnuvasında buluştu

Altyapı takımları 15 Temmuz Futbol Turnuvasında buluştu

ALTYAPI TAKIMLARI ARASINDA YAPILAN 15 TEMMUZ TURNUVA  FİNALİ MUHTEŞEM OLDU

Aksaray Valiliği ve Gençlik ve spor Müdürlüğü desteğiyle,Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Aksaray İl Temsilciliği tarafından organize edilen "15 Temmuz Futbol Turnuvası"  Aksaray'da  faaliyet gösteren   Altyapı  takımları arasında yapılan final    maçları  şölen havasında oynandı.

 

Aksaray Dağılgan spor tesislerinde yapılan  Turnuva  etkinliği 19.00 da başladı.  final maçları  Ulu Cami İmamı İsmail Akbaş tarafından okunan Kur'anı Kerim tilaveti ve  şehitlerimiz için yapılan dua sonrasında hakemin başlama düdüğüyle start aldı . 

Amatör futbolun temsilcisi Cavit Kılıç ve İl hakem kurulu başkanı Yusuf Atıcı'nında izlediği 2011-2012 yaşlar için yapılan turnuvaya  6 adet  Altyapı takımları  katılarak birbirleriyle eşleştiler,   düzenlenen futbol Turnuvasına yedekler dahil  84  futbolcu katılım sağlarken Aileleri ise hatıra fotoğrafları çekerek heyecanlarına ortak oldular. 
Altyapıda yetiştirilen Genç yetenekler performanslarıyle geleceğe ümit vadetti  sahada da büyük mücadeleler verdiler .

Maç sonunda. Ter akıtan çocuklar günün anlamına uygun  olarak Dünya Gençlik ve Spor  Konfederasyon İl  temsilcisi Abdulkadir Ay'ın ellerinden Başarı belgesi ve Madalyalarını aldılar. 

Alt yapıya destek için önümüzdeki günlerde Her takıma yetkililer tarafından birer futbol topu verilmesi bekleniyor 

15 Temmuz Futbol Turnuvası final maçları eşleşmesi şu şekilde oldu
Aksarayspor futbol okulu - Konya spor, karadenizspor-Aksaray belediyespor, son maçta  Kılıçaslan spor 2- bursa spor 2 berabere kalarak dostluk maçı sevincini yaşattılar.



Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri