21.4° / 11.8°

Amed Sportif Faaliyetler - Bandırmaspor maçının ardından

Amed Sportif Faaliyetler - Bandırmaspor maçının ardından

Amed Sportif Faaliyetler - Bandırmaspor maçının ardından
Tarih: 13.02.2025 00:36

Amed Sportif Faaliyetler - Bandırmaspor maçının ardından

Seyfettin EKEN - Gıyasettin TETİK - Selim KAYA / DİYARBAKIR,(DHA)- AMED Sportif Faaliyetler, 1’inci Lig’in 24’üncü haftasında sahasında konuk ettiği Bandırmaspor’u 2-1 yendi. Maçın ardından Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Servet Çetin ile Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Saha zemini konusunda sıkıntı yaşadıklarını belirten Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Servet Çetin, “Maçı konuşmak isterdim ama yine maalesef konuşamayacağım. Futbolu değerlendirecek bir ortamımız yok. Artık ben söylemekten bıktım, zemini de geçtim. Yani alıştık artık bu zeminle oynayacağız ama oyuncu sakatlıklarından bıktık. Bu 4’üncü maç oluyor, ilk yarıda oyuncu değiştiriyoruz. Hamle hakkın bitiyor, müdahale edemiyorum, hiçbir şekilde oyuncu kalmadı. Şimdi 3 puan almışız, çok önemli bir galibiyet almışız. Ama ben Bolu maçında hangi oyuncuları oynatırım, onun düşüncesine girmişim. Daha 1 saat geçmemiş maçın üzerinden. O yüzden en büyük sıkıntımız zemin. Skoru da geçtim, 3 puanı da geçtim, insan sağlığı önemlidir. Max Gradel’i kaybettik, çocuğun belki de futbol hayatı bitti, sezonu kapattı. Amedspor büyük bir camia ama dostumuz olduğu kadar düşmanımız da var içerden. Bizim gerçekten kötü gitmemizi isteyen insanlar var. Bunu da net söyleyeyim. Takımı gelip aldığımız günden itibaren o kadar problemlerle uğraşıyoruz ki… Sahayla uğraşıyoruz, transferlerle uğraşıyoruz. Eksik kadroyla uğraşıyoruz. Morali bozulmuş, çökmüş bir takım aldık, onu toparlamakla uğraşıyoruz. Ama insanlara maalesef yaranamıyoruz. Bugün 3 puan almışız, onda bile bazı insanlar takıma gönül vermesi gerekirken farklı farklı yorumlar yapıyorlar. Önce şu sahamızı düzeltmeye yardımcı olsunlar. İnsan sağlığı artık gidiyor, oyuncuları kaybediyoruz. 3 puanı da geçtim, en büyük problemimiz şu anda insan sağlığı tehlikede ve elimizde oyuncu kalmadı. Onu da net söyleyeyim, artık santrforu stoper oynayacağım, kenar oyuncusunu bek oynatacağım, artık öyle çıkacağız maça” diye konuştu.

MUSTAFA GÜRSEŞ: BURADAN PUANLA DÖNMEMİZ GEREKİYORDU

Oyuncularını tebrik eden Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, “Biz ilk defa geldik, burada oynuyoruz. Maçla ilgili fazla söyleyecek bir şey yok. Bu zeminde bu maçı oynatmak, bu şartlarda burada böyle maç yönetimleriyle beraber, bunun dışında burada konuşulacak bir şey yok. Oyuncularımı tebrik ediyorum, ellerinden gelen mücadeleyi gösterdiler. Buradan puanla dönmemiz gerekiyordu. Ama mücadelenin sonunda 1 puan veya 3 puan olması lazımdı. Olmadı ama dediğim gibi bu şartlar düzelmedikten sonra futbol adına fazla konuşulacak bir şey yok” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

- Amedspor Teknik Direktörü Servet Çetin’in açıklaması

- Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel’in açıklaması

- Genel ve detay görüntüler

  • BIST 100

    9078,43%-1,59
  • DOLAR

    38,48% 0,00
  • EURO

    43,79% -0,18
  • GRAM ALTIN

    4096,23% -0,21
  • Ç. ALTIN

    6629,81% 0,33
Aksaray nöbetçi eczaneleri
İstanbul - Şile'de 6 restoran alev alev yandı: 3 yaralı
İzmir'de 'nişan atma' cinayetinde 14 gündür aranan şüpheli yakalandı
Bodrum'da 4.1 büyüklüğünde deprem
Otomobille kaçırılıp, kırbaçla darbedildi; 2 saldırgan yakalandı, 2 şüpheli a...
Zincirleme kazada TIR'a çarpıp alev alan otomobildeki 2 kişiyi çevredekiler k...
Hafif ticari araç, park halindeki 3 otomobile çarptı: 2 yaralı
Dışişleri Komisyonu'nda 6 uluslararası anlaşma kabul edildi
Yapay Zeka Araştırma Komisyonu toplandı
Uşak'ta uyuşturucuya 11 tutuklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan bir kafede vatandaşlarla sohbet etti
2 yaşındaki çocuğa vahşeti yaşattı; çocuk yoğun bakımda, anne ile sevgilisi g...
Kamunun MESEM üzerinden 77 milyon lira zarara uğratılmasıyla ilgili 206 sanık...
İstanbul - Sultangazi’de tabela takmak için çıktığı aracın üzerinden düşen ki...
Bakan Bolat, Libya'da temaslarına devam ediyor (2)
Silopigücü Gençlikspor, şampiyonluğunu ilan etti

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

2 yaşındaki çocuğa vahşeti yaşattı; çocuk yoğun bakımda, anne ile sevgilisi gözaltında

Kamunun MESEM üzerinden 77 milyon lira zarara uğratılmasıyla ilgili 206 sanıklı iddianam...

İstanbul - Sultangazi’de tabela takmak için çıktığı aracın üzerinden düşen kişi hayatını...

Bakan Bolat, Libya'da temaslarına devam ediyor (2)

Silopigücü Gençlikspor, şampiyonluğunu ilan etti

Rize’de hafif ticari araç takla attı: 3 ölü, 2 yaralı

İstanbul - Küçükçekmece’de bir kişi, 4 koyunu ile yürürken görüntülendi / Ek görüntü

İstanbul - Özgür Özel, Başakşehir'de konuştu

İstanbul - Bakan Yerlikaya açıkladı: Beşiktaş'taki aracın çakarı iptal edildi

Limanda sahasındaki vinç, yangında kullanılamaz hale geldi

Bursa'da 'dur' ihtarına uymayan motosikletli, kaza yapması sonucu yakalandı

Ultrason terapisi, psikiyatrik semptomları azaltabilir

Fenerbahçe Medicana, Efeler Ligi'ni 3'üncü tamamladı

İstanbul - Sultanbeyli'de boru tamir eden kişi göçük altında kalarak yaralandı

Ankara'da, inşaata elektrik akımına kapılan işçi öldü

Otomobilin çarptığı elektrikli bisiklet sürücüsü öldü

Otomobilin çarptığı elektrikli bisiklet sürücüsü öldü

DEM Partili Bakırhan: Barışı toplumsallaştıracağız (2)

Karabük'te tarihi içme suyu kanalı bulundu

Kayseri'de FETÖ'den aranan 3 kişi yakalandı

Bakan Kurum’dan ‘Yarısı Bizden’ paylaşımı: Devlet vatandaşını yalnız bırakmaz