Ankaradaki Bürokratlar Birlik ve Beraberliğin Önemine Vurgu Yaptı

Ankaradaki Bürokratlar Birlik ve Beraberliğin Önemine Vurgu Yaptı

Aksaray Haberleri | aksarayhaber68

ANKARA´DAKİ AKSARAYLI BÜROKRATLARIN YÜREĞİ AKSARAY İÇİN ÇARPIYOR
ANKARA´DAKİ BÜROKRATLAR BİRLİK VE BERABERLİĞİN ÖNEMİNE VURGU YAPTI
 
Ankara da düzenlenen Aksaraylılar buluşması iftar yemeği programı, Aksaraylı iş adamı, Başarsoft Bilgi Teknolojileri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dabanlı tarafından düzenlendi. Düzenlenen iftar programına geniş katılım sağlanırken Aksaray´dan, Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, İl Genel Meclis Üyesi ve Aksaray Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk, Aksaray Ticaret Borsası Meclis Üyesi ve Hamidiye Alaca Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Hasan Kurt katıldı. 
Aksaraylı bürokratların birbirleriyle tanışması ve Aksaray konusunda güç birliğinin sağlanmasının amacıyla düzenlenen toplantıya Alpaslan Akkurt, Hasan Oğuz Altınkaynak, Yasin Söyler, Serkan Canbulut, Ahmet Mithat Acar, Necip Selçuk Yıldırıcı, Yılmaz Karaboduk, Rasih Bostancı, İbrahim Akpınar, Eren Görgülü, Ramazan Karakoç, Mümtaz Yavuz, Sayit Çelebi, Yahya Irmak, Hüseyin Yavuz, Sezai Ata, Emir Dede Şimşek, Önder Altınsoy, Alper Kula, Özcan Yeğen, Tevfik Özcan, Kaşif Kılıç, Ahmet Pişkin, Yahya Ceviz, Abdurrahman Uluırmak, Adnan Er, Mehmet Ünver, Deniz Şahin, Ebil Çiçek, Alper Kürşat Giray, Ali Özkara ile çok sayıda üst düzey bürokrat katıldı. 
Programın açılış konuşmasını yapan Başarsoft Bilgi Teknolojileri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dabanlı, kendisinin de Aksaraylı olmaktan gurur duyduğunu belirterek, Aksaraylıların biraya gelmesinde vesile olan başta  Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve Hemşerimiz Özcan Yeğen olmak üzere herkese teşekkür etti. Benzer buluşmaların daha öncede yapıldığını hatırlatan Dabanlı, ?Bir Aksaraylı olarak Ankara´da görev yapan bir kardeşiniz olarak, burada Aksaraylıların bir araya gelmesinde emeğimiz geçmesinden memnun oluyoruz. Ankara´da çok sayıda Aksaraylı bürokrat bulunuyor. Bir araya gelme noktasında istediğimiz gibi olmadığını da söylemek istiyorum. Daha güçlü olmamız için hep birlikte olmamız gerekiyor. Buradan Aksaray´a yapılan yenilikleri ve yatırımları takip ediyor ve gururlanıyoruz. Bu toplantıların inşallah devam etmesini temenni ediyorum. Yapılan davetimize iştirak ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum? dedi.
Bütün Aksaraylı hemşerilerini selamlayarak konuşmasına başlayan Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök  ?Aksaraylının farkını hepimiz biliyoruz. Aksaray farklı her haliyle farklı yapısıyla, insanıyla, çalışanıyla, bürokrasisiyle biz Ankara´da da artık farklılıklaşmaya başladık. İnşallah birbirimize biraz daha sahip çıkma suretiyle büyütmemiz lazım. Aksaraylıların birlikteliklerini, beraberliklerini yürüterek, bu toplantıları artırması gerektiğine değinen Başkan Özkök ?Bir insan bilmediğinin tanımadığının yabancısıdır. Kaynaşma aramızdaki bir takım farklılıkları, düşünce farklılıklarını, fikir farklılıklarını başka farlılıkları ortadan kaldırır. Birbirimize ne kadar yakınlaşırsak, ne kadar birbirimizi yakından bilirsek o kadar birbirimizi daha kolay tanırız. O kadar daha çok birbirimize destek veririz. O kadar daha çok birbirimize sarılırız. Aksaray da bir kardeşiniz olduğunu unutmamanızı istiyorum. Her konuda yanınızdayız. Bunu bilmenizi istiyorum. Hepinize emeği geçen herkese teşekkür ediyor saygılar sunuyorum dedi.? dedi.
Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ise yaptığı konuşmasında? yapmış olduğumuz bu toplantı 2. Bir toplantı. Gün geçtikçe daha da iyi olacak. Birbirimizi tanıdıkça samimiyet, kaynaşma daha da artıyor. Buda bizleri olağanüstü mutlu ediyor. Aksaraylı hemşerilerimizin böyle bir birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Ben Ahmet beye, Özcan beye ve Hamit başkanıma teşekkür etmek istiyorum. Sizlere de katıldığınız ve bizleri misafir ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Hepinizin Aksaray da bir evinizin olduğunu belirtmek istiyorum. Bir telefon kadar sizlere yakınız. Bundan sonrada bu toplantıların devam etmesini diliyor, teşekkür ediyorum? dedi.
Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ve İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Aktürk de Ankara da güçlü bürokratlar istediğini ve bunun özlemini çektiğini ifade ederek ?Yapılan toplantı katılan arkadaşlarımızı daha iyi yerlerde görmeği istiyoruz. Çünkü bürokrasi olmadan ülkemizde hiçbir şey yürümüyor. Bürokraside Aksaraylı hemşerilerimizin olması çok önemli. O yüzden hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Kenetlenmemiz gerektiğine inanıyorum. Bu toplantıyı düzenleyen emeği geçen herkese teşekkür ediyor bu toplantıların devamlı olmasını diliyorum. Tekrardan katılımlarınızdan dolayı teşekkür eder iyi akşamlar diliyorum? dedi.
Yapılan konuşmaların ardından katılımcılar tek tek duygu ve düşüncelerini ifade ettiler. Çekilen hatıra fotoğrafı sonrası program son buldu.


Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri