Anne ve 6 yaşındaki oğlundan resim sergisi

Anne ve 6 yaşındaki oğlundan resim sergisi

Anne ve 6 yaşındaki oğlundan resim sergisi

Anne ve 6 yaşındaki oğlundan resim sergisi…


Anne ve 6 yaşındaki oğlu geliri Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına bağışlanacak karma resim sergi açtı


 

Sibel Kalk oğlu 6 yaşındaki Doruk Aras Girgin ile kişisel karma resim sergisi açtı. Nora AVM etkinlik alanında Vali Yardımcısı Şeyma Polat Balak, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Mersin Bölge Sorumlusu Emekli Albay Faik Ahmet Karadeniz tarafından açılışı gerçekleştirilen resim sergisi sanatseverlerin beğenisine sunuldu.  
 

 

Anne Sibel Kalk ile 6 yaşındaki oğlu Doruk Aras Girgin tarafından yapılan eserleri inceleyen Vali Yardımcısı Şeyma Polat Balak; geliri Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına bağışlanacak eserler hakkında bilgi aldı. Vali Yardımcısı Balak; minik ressam Girgin’i ve annesini tebrik etti. Askerlere olan ilgi ve sevgisini dile getiren minik ressam Doruk Aras Girgin resim yapmayı çok sevdiğini belirtirken Aksaraylıları ve sanatseverleri annesi ile açtıkları resim sergisini gezmeye davet etti.
 

 

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Mersin Bölge Sorumlusu Emekli Albay Faik Ahmet Karadeniz anlamlı bir serginin açılışında bulunmanın gururunu yaşadıklarını belirtti. Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfının, savunma sanayinin kilometre taşları olan ASELSAN, TÜRK HAVACILIK VE UZAY SANAYİ, HAVELSAN, ROKETSAN, ASPİLSAN ile bağlı ortaklığı olduğunu ve bu kurumları finans sağlayan en büyük vakıf olduğunu kaydetti.  
 



Anahtar Kelimeler: yaşındaki oğlundan resim sergisi
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri