Araçları ücretsiz dezenfekte ediyor

Araçları ücretsiz dezenfekte ediyor

Aksaray'da PARS DETAİLİNG Detaylı araç temizliği işletmeciliği yapan Mahmut Küçüker ve Mert Alpar, koronavirüsün Türkiye’de görülmesi sonrasında ortaya çıkan fırsatçılara tepki göstermek amacı ve bu zor günlerde Aksaray'lı vatandaşların yüzünde küçücükte olsa bir tebessüm oluşturmak için dükkanında anlamlı bir kampanya başlattı.

Küçüker, dükkanına gelerek araçlarını dezenfekte ettirmek isteyen vatandaşlardan herhangi bir ücret almıyor. Küçüker'in başlattığı kampanya vatandaşlar tarafından da ilgi görüyor. Araçlarını ücretsiz olarak dezenfekte ettiren vatandaşlar, Küçüker’e duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

Mahmut Küçüker yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi

"PARS DETAİLİNG olarak bugün'e kadar müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurarak birçok çalışmayı ekip arkadaşlarımızla birlikte özverili bir şekilde tamamladık. Bugün ise hem ülkemizi hem de dünyayı etkisi altına alan CORONA  VİRÜSÜ nedeni ile bizde elimizi taşın altına koyarak yüzünüzde küçücükte olsa bir tebessüm oluşturmayı hedefledik. Bu doğrultuda      
araçlarını CORONA VİRÜSÜNE karşı dezenfekte işlemi yaptırmak isteyen herkesi PARS DETAİLİNG' E davet ediyoruz. Araçlarınızın dezenfekte işlemi TAMAMEN ÜCRETSİZDİR.Tüm araç sahiplerini isyerimize davet ediyorum.Adresimiz Ereğlikapı mahallesi Turgut Özal Bulvarı Acem sokak saygı Apartmanı altında.Telefonlarımız 0543 641 68 68 ile 0546 691 91 68  "dedi.



Anahtar Kelimeler: Araçları ücretsiz dezenfekte ediyor
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri