ASÜ Badminton takımı birinci lige yükseldi

ASÜ Badminton takımı birinci lige yükseldi

İkinci ligde mücadele eden Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Badminton Takımı, Antalya’daki grup müsabakaların ardından birinci lige yükseldi. 

 

ASÜ ekibi, grup maçlarında üstün bir performans ortaya koydu. Çekişmeli geçen müsabakaların ardından kendi grubunu lider tamamlayan ASÜ’lüler, birinci lige yükseldi. ASÜ Badminton Takımı Antrenörü Araştırma Görevlisi Gülsen Tosun Tunç gözetiminde müsabakalara hazırlanan Emine Uygun, Gülşah Koç, Aleyna Köse, Sevgi Çelik, Buse Özgül, Erdem Uyalım, Hüseyin Koyuncu, Nusrettin Özyiğit, Doğan Dobada ve Harun Tokat, bir üst lige yükselmenin yanında, ikincilik kupasını da kazandı. 

 

Badminton takımını tebrik eden ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, “Bu başarı gerek sportif anlamda, gerekse Yükseköğretim Kurulu ve Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından koordine edilen ‘Üniversitelerin Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması’ projesi kapsamındaki çalışmalarımız bağlamında çok değerli. Tüm ekibi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz” dedi.



Anahtar Kelimeler: Badminton takımı birinci yükseldi
Salı 12.6 ° / 4 °
Çarşamba 14 ° / 4.8 °
Perşembe 10.2 ° / 2.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri