ASÜ´den jandarma ve polise ziyaret | aksaray haberleri - aksarayhaber68

ASÜ´den jandarma ve polise ziyaret | aksaray haberleri - aksarayhaber68

Aksaray Haberleri | aksarayhaber68

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, öğrencilerle Jandarma Komutanlığı ile Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. 

Şahin, ASÜ Öğrenci Konseyi ve öğrenci topluluklarından temsilcilerin de katılımıyla jandarma ve polise ziyaretlerde bulundu. 

Öğrenciler, Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğünü ziyarette, görevli personele karanfil vererek, dua ve desteklerinin her zaman onlarla olduğunu ifade etti.

Rektör Şahin de ziyaretlerde yaptığı konuşmada, milli ve manevi değerleri korumak, terör unsurlarını temizlemek ve güvenliği sağlamak için yapılan operasyonların değerini bildiklerini söyledi.

Üniversitedeki tüm öğrenci toplulukları ve öğrenci konseyini temsil eden öğrencilerle kolluk kuvvetlerine teşekkür etmek istediklerini ifade eden Şahin, "Sizleri çok seviyoruz. Her zaman, gençlerimizle birlikte sizlerin yanındayız. Allah kolluk kuvvetlerimizin ayağınıza taş değdirmesin, devletimize ve milletimize zeval vermesin." dedi. 

Aksaray İl Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık ve İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ da ziyaretlerden duydukları memnuniyeti ifade ederek, teşekkür etti. 



Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri