Ata'nın huzuruna çıkmak için 500 kilometre pedal çevirecekler

Ata

Ata'nın huzuruna çıkmak için 500 kilometre pedal çevirecek olan ABİT üyeleri Aksaray'da mola verdi

Adana Bisiklet Topluluğu Spor Kulübü (ABİT) başkan ve üyeleri,10 Kasım'da Ata'nın huzuruna çıkmak için 500 kilometre pedal çevirecekler.

Ata'nın huzuruna çıkmak için 500 kilometre pedal çevirecek olan ABİT üyeleri Aksaray'da mola verdi

(ABİT) Adana Bisiklet Topluluğu Spor Kulübü sporcuları ve  Kulüp başkanı İzzet ALTINSOY Adana Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle,10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıkmak için Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar’dan Türk Bayrağımızı teslim alarak yola çıktılar.


ABİT kulübü Başkanı İzzet Altınsoy yaptığı açıklamada,"500 kilometrelik zorlu etabı beş günde geçmeyi planlanılıyoruz. 10 Kasım günü Ata’nın huzuruna çıkacağız.
 Kendilerine verdiği destek için Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a  teşekkür ederiz. (ABİT) Adana Bisiklet topluluğu Spor Kulübü olarak, “Atamızın aramızdan ayrılışının 82’inci yılı nedeniyle ilimizi temsilen 10 arkadaşımızla yola çıkıyoruz. (ABİT) Adana Bisiklet topluluğu Spor Kulübü olarak geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Adana Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Anıtkabir’e, Atamıza gidiyoruz. 10 Kasım günü Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen arkadaşlarımızla Ankara’da buluşup Atamızı ziyaret edeceğiz. Oldukça heyecanlı ve gururluyuz. Atamıza Adana’yı temsilen ulaşmayı, Atamız başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunmak istiyoruz”  dedi.


Yolculuk planı şu şekilde:
1. GÜN  5 KASIM PERŞEMBE ADANA POZANTI 119 km
2. GÜN 6 KASIM CUMA POZANTI AKSARAY 

160 km

3. GÜN 7 KASIM CUMARTESİ AKSARAY  ŞERFLİKOÇHİSAR  77 km
4. GÜN 8 KASIM PAZAR  ŞEREFLİKOÇHİSAR GÖLBAŞI 128 km
5.  GÜN 9 KASIM PAZARTESİ GÖLBAŞI ANKARA 23 km
6. GÜN 10 KASIM ANKARA



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri