21.4° / 11.8°

Atilla Kuduoğlu: Çeşme Maratonu unutulmaz bir deneyim yaşatacak

Atilla Kuduoğlu: Çeşme Maratonu unutulmaz bir deneyim yaşatacak

Atilla Kuduoğlu: Çeşme Maratonu unutulmaz bir deneyim yaşatacak
Tarih: 01.05.2025 11:16

Atilla Kuduoğlu: Çeşme Maratonu unutulmaz bir deneyim yaşatacak

İZMİR,(DHA)- DENİZİN Sesi, Adımların Ritmi: Çeşme'de Koş sloganı ile düzenlenecek Çeşme Maratonu, 10-11 Mayıs tarihlerinde koşulacak. Değişen parkuru ile katılımcıların beğenisini toplayan yarış, koşu tutkunlarını Çeşme’de ağırlayacak. Bu sene 3’üncüsü gerçekleşecek Salomon Çeşme Maratonu, 42K, 21K ve 10K’lık parkurlarda düzenlenecek.

Salomon’un isim sponsorluğunda Argeus Travel & Events tarafından düzenlenen yarışta sporcular, her adımda farklı bir deneyime kavuşacak. Her seviyeden koşucunun yer alacağı maratonda doğa ve tarihin içinden geçilerek finiş görülecek.

HEYECAN 3 AYRI PARKURDA YAŞANACAK

Organizasyonda 42K'lık (maraton) parkurda start, 11 Mayıs Cumartesi günü sabah saat 07.30'da Çeşme Merkez'den verilecek. Toplam tırmanışı 300 metrelik olan parkurda sporcular startın arından Çiftlik yönüne devam edecek Şehit Mehmet Mahallesi'nden dönüş yaparak 21K'lık parkura dahil olacak ve yarış başladığı yerde sona erecek. Çeşme Maratonu'nun 21K'lık koşusu (yarı maraton), Çeşme şehir merkezinden saat 08.00'de start alacak. Sporcular, Ilıca ve Alaçatı'dan geçerek başlanılan yerde finişi gelecek. Parkur çeşitliliği anlamında önemli yere sahip olan yarışta sporcular Ilıca plajının doğal güzelliğini görerek tırmanışa geçecek. 10K'lık parkurda ise saat 09.00’da Alaçatı Şehir Merkezi'nden start alacak sporcular, 91 metrelik tırmanışa sahip olan parkurun her adımında bir deneyime sahip olacak.

‘KOŞU SPORUNA GÖNÜL VERENLERE DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRMEYE DEVAM EDİYORUZ’

Organizasyonun bu sene 3’üncüsünün gerçekleşeceğini ifade eden Salomon Türkiye Genel Müdürü Atilla Kuduoğlu, “Yarı maraton olarak başlayan ve bu sene 10K, 21K, 42K’lık parkurlarla maraton koşusu haline gelen yarış, Çeşme’nin eşsiz doğasıyla birlikte, katılımcılara unutulmaz bir koşu deneyimi yaşatacak. Fransa'nın Annecy şehrinde 1947'de kurulan Salomon, açık hava sporlarına olan tutkusu doğrultusunda faaliyet göstermeye başladı. Kış sporları alanındaki başarısının ardından, teknoloji yatırımlarıyla ürün gamını genişleterek koşu sporlarının da önde gelen markalarından biri oldu. Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de koşu sporuna gönül verenlere desteğimizi her zaman sürdürdük ve sürdürmeye devam ediyoruz. 10 yıldır faaliyet gösteren koşu grubumuzla, bir markanın sahip olduğu en uzun süreli ve istikrarlı koşu takımını oluşturduk. Sürdürülebilirlik ilkesi doğrultusunda, farklı meslek gruplarından gelen koşu tutkunlarıyla her hafta sonu yaptığımız antrenmanlarla onların profesyonel yarışlarda başarılı olmasına destek vermekten büyük bir gurur duyuyoruz” dedi.

‘GÜÇLÜ BİR ETKİLEŞİM YARATACAĞINA İNANCIMIZ TAM’

Koşu sporuna verdikleri destek hakkında da konuşan Atilla Kuduoğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Çeşme Maratonu’yla birlikte sponsoru olmaktan gurur duyduğumuz ve 10’uncu yılımızı kutlayacağımız Cappadocia Ultra Trail ve bu sene 2’ncisi düzenlenecek Gökçeada Ultra Trail ile patika ve yol koşusu alanlarında da yer almaya ve desteklemeye devam ediyoruz. Dünyanın dört bir yanından, yaklaşık 80 ülkeden gelen koşucuları ülkemizde ağırlamak ve bunun spor turizmine kattığı değerle katkı sağlamak bizim için ayrı bir gurur kaynağı. Bu sene üçüncü kez düzenlenecek olan Çeşme Maratonu'nun, zamanla daha fazla insana ulaşarak turizm ve sporda güçlü bir etkileşim yaratacağına olan inancımız tam.”

  • BIST 100

    9078,43%-1,59
  • DOLAR

    38,45% -0,10
  • EURO

    43,63% -0,20
  • GRAM ALTIN

    3982,58% -2,14
  • Ç. ALTIN

    6483,07% -2,19
Aksaray nöbetçi eczaneleri
Doğu ve Güneydoğu’da 1 Mayıs kutlamaları / Ek fotoğraflar
Verici takılan akbaba, 3 yılda 101 bin 230 kilometre uçtu
Bakan Kacır: KKTC'yi hep birlikte Bilişim Adası yapabiliriz (Görüntü eklendi)
Tarlasına kurmak istediği köstebek tabancası patlayınca elinden yaralandı
İstanbul - Kadıköy’deki 1 Mayıs kutlamalarına Özgür Özel de katıldı - 3 / Ek ...
Rize'de 1 Mayıs coşkuyla kutlandı
Mısır’da kamyonet devrildi: 7 ölü, 9 yaralı
İstanbul - Avcılar’da kız öğrenci yurdunda yangın
Suat Kılıç'tan Kanal İstanbul açıklaması
Otomobildeki yangına ilk müdahaleyi çevredekiler yaptı
Mersin - Çiftlikten kaçan yarış atları, D-400 kara yolunda görüntülendi /Vide...
Aysun, evde otururken pencereden açılan ateşte öldü; eski sevgilisi gözaltına...
Tabela takarken merdivenden düşüp yaralandı
Trakya'da 1 Mayıs kutlamaları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a büyükelçilerden güven mektubu / Fotoğraflar

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Mersin - Çiftlikten kaçan yarış atları, D-400 kara yolunda görüntülendi /Video eklendi

Aysun, evde otururken pencereden açılan ateşte öldü; eski sevgilisi gözaltına alındı

Tabela takarken merdivenden düşüp yaralandı

Trakya'da 1 Mayıs kutlamaları

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a büyükelçilerden güven mektubu / Fotoğraflar

Ankara'da '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü' kutlaması

Aydın'da çamura saplanan hasta taşıyan ambulansı jandarma kurtardı

İstanbul - Motosikletiyle yanlışlıkla metrobüs yoluna giren Gamze, o anları anlattı

'Emeğin başkenti'nde '1 Mayıs trafiği' 5 kilometreyi buldu

Bakan Uraloğlu: Kanal İstanbul'u günü geldiğinde yapacağız

İstanbul - Büyükçekmece’de 30 saniye arayla meydana gelen 2 kaza güvenlik kamerasında

İstanbul - Fatih'te 3 gecekonduda yangın-1

İstanbul- Saraçhane’de trafik normale döndü

İstanbul - Mecidiyeköy'de üzerinden makas çıktı; 'Burun kıllarımı alıyorum' dedi

MEMUR-SEN'den Ankara'da '1 Mayıs' buluşması

Dini nikahla yaşadığı kadını dövüp bıçaklayan şüpheli yakalandı

Kütahya'da 4.2 büyüklüğünde deprem

İstanbul- Kartal Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları sağanak yağış nedeniyle erken bitti

Buzağıyı otomobille veterinere götürdüler

İstanbul - Mattia Ahmet Minguzzi'nin mezarını tahrip eden şüpheli hakkında 4 yıla kadar ...

Bakan Bayraktar: Türkiye'nin elektrik dağıtım hatlarında hiçbir sorun yok