Atlı Jandarma Timleri Kurban Bayramı boyunca görev başında olacak

Atlı Jandarma Timleri Kurban Bayramı boyunca görev başında olacak

Atlı Jandarma Timleri Kurban Bayramı boyunca görev başında olacak

Kurban Bayramı nedeniyle Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanlarında bulunan turizm bölgelerinde insan hareketliliğinin artması nedeniyle, Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi Komutanlığı (JAKEM) emrinden, Aksaray İl Jandarma Komutanlığı emrine görevlendirilen Atlı Jandarma Timlerimiz, araçların girmesi mümkün olmayan Kapadokya sınırları içerisinde yer alan Belisırma ve Ihlara Vadisini kapsayan turizm bölgelerinde devriye faaliyetlerine devam ediyor.
 


 

Bölgeyi ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlerin huzur ve güven içerisinde tatillerini geçirmelerini sağlamak amacıyla vadi içerisinde, meydana gelebilecek olası olaylara karşı devriye faaliyeti icra eden Atlı Jandarma Timleri tarafından gerekli emniyet tedbirleri alındı. Atlı Jandarma Timleri yerli ve yabancı turistler tarafından yoğun ilgi görüyor.
 


 

Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bir bayram geçirmelerini sağlamak amacıyla, bayram süresince sorumluluk alanlarımızda kontrol ve denetim faaliyetlerimize aralıksız olarak devam edileceği ifade edildi.
 


 



Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri