ATSO Heyeti Hisarcıklıoğlu ve Aşçı´yı ziyaret etti

ATSO Heyeti Hisarcıklıoğlu ve Aşçı´yı ziyaret etti

Aksaray Haberleri | aksarayhaber68 | aksaray son dakika haberleri

ATSO HEYETİ HİSARCIKLIOĞLU VE AŞÇI´YI ZİYARET ETTİ
 
Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan ATSO Heyeti Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Hemşerimiz Cenap Aşçı´yı ziyaret etti.
 
ATSO Başkanı Göktaş, Güneş Enerjisi İhtisas OSB, Yabancı İşçi Çalıştırma İzinleri, Vize Kolaylığı gibi konularda TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve Müsteşar Cenap Aşçı ile görüşmeler gerçekleştirdiklerini dile getirirken, ziyaretler ile ilgili yaptığı açıklama da; ?Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanımız Fatih Tekin ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımızla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu ve Müsteşarımız Cenap Aşçı´yı ziyaret ederek ilimiz sanayisine ve ticaretine yönelik olarak hasbihal ettik. 
 
Şehrimiz İş Dünyası için yapacak olduğumuz çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdiğimiz TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu´nun Aksaray´a olan sevgisi ve bağı çok kuvvetlidir. İletmiş olduğumuz tüm konularda ve Aksaray iş dünyası adına yapılacak olan her türlü projede ve çalışmada üzerlerine düşen görevi her daim yapacaklarını dile getirdi.  
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarımız aynı zamanda hemşerimiz Cenap Aşçı´da Aksaray için her zaman elini taşın altına koyacağını belirtmiştir. Bu zamana kadar şehrimiz için yapılması gereken her projede desteğini esirgemeyen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımıza ve Müsteşarımıza Aksaray iş dünyası adına canı gönülden teşekkür ediyorum? Dedi.


Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri