ATSO'dan Türk Başkonsolos Tunçer'e Teşekkür

ATSO

ATSO'dan Türk Başkonsolos Tunçer'e Teşekkür

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, Türkiye’nin Frankfurt Başkonsolosu Erdem Tunçer’in, Darmstadt Sanayi ve Ticaret Odasını ziyaretinde ATSO’dan bahsetmesi ve iş birliği için çaba göstermesinden dolayı teşekkür etti.

Konu hakkında açıklama da bulunan ATSO Başkanı Göktaş, yaptığı açıklama da “Geçtiğimiz günler içerisinde Türkiye’nin Frankfurt Başkonsolosu Erdem Tunçer, Darmstadt Sanayi ve Ticaret Odasını ziyaret ederek, Hessen eyaletiyle Türkiye arasındaki ticari ilişkileri güçlendirilmesi noktasında görüşmeler gerçekleştirmiştir.  Yaptığı ziyarette Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamızdan da bahseden ve şehrimizin de Almanya ile iş birliği için çalışmalar gerçekleştirdiğini vurgulayan Başkonsolosumuza iş dünyası olarak teşekkür ediyoruz.

2019 yılından bu yana Türk Alman Ticaret Odası ile birlikte çalışmalar gerçekleştiriyor ve projeler hazırlıyoruz. Özellikle Staj köprüsü kapsamında öğrencilerimizin Avrupa’da ve Almanya’da staj almalarını sağlıyoruz. Bunun yanı sıra ticaret noktasında da sık sık görüşmeler gerçekleştiriyoruz.

Bizleri en çok mutlu eden verdiğimiz emeklerin görülmesi ve dile getirilmesidir. Bu kapsamda yaptığımız çalışmaları takip eden ve Almanya’da dile getiren Ülkemizin Frankfurt Başkonsolosu Erdem Tunçer ile Darmstadt Ticaret ve Sanayi Odası Meclis ve Dış İlişkiler Kurulu Üyesi Mehmet Kocagöl’e bir kez daha teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyoruz.
 



Anahtar Kelimeler: ' Başkonsolos Tunçer' Teşekkür
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri