A.Ü.EĞT.ARŞ.HASTANESİ HEKİMLERİ ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

A.Ü.EĞT.ARŞ.HASTANESİ HEKİMLERİ ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Koçak ile birlikte temsilen bazı hekimler ziyarette bulundular.

Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Koçak ile birlikte temsilen bazı hekimler ziyarette bulundular.

Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Koçak ve  Hekimler merkezde oturan  şehit ailelerini ziyarette bulundular.Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi hekimleri şu sözlere yer verdi;Amaçlarının şehit ailerlerine her türlü destek vermek olduğunu dile getiren hekimlerimiz şehit aileleriyle uzun sohbet ettiler.Son günlerde meydana gelen terör olaylarının kendilerini de çok üzdüğünü ifade eden hekimlerimiz hastanemizde görevli doktor arkadaşlar ile birlikte yapmış olduğumuz değerlendirme de her zaman onların yanında olduğumuzu söylemek istedik.Aziz şehitlerimizin çocukları,yakınları bizim için kutsal birer emanettirler´´diyen hekimlerimiz her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını belirtti.

Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Koçak;´´Bu vatan için gözünü kırpmadan canını feda etmiş şehitlerimizin geride kalan ailelerinin yalnız olmadığını,acıların paylaştıkca azaldığını,şehitlerimizn çocuklarını ,kardeşlerinin anne ve babalarının bir nevzede olsa yüzlerini güldürmüşsek ne mutlu bize´´ dedi.

Birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmiş olmanın memnuniyetini  ifade ederken duyarlılık gösteren tüm doktorlarımıza teşekkür ediyorum dileklerinde bulundu.

Şehit ailelerimiz bu ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını,emeği geçen tüm doktorlarımıza ayrı ayrı teşekkür dileklerinde bulundular.

Konu ile açıklamada bulunan İl sağlık müdürü Uzm Dr.Cengizhan Kılıçaslan ´´Şehitlerimiz bizim başımızın tacıdır.Hastanemizde kurdugumuz şehit aileleri irtibat bürosu aracılığıyla her türlü pozitif ayrımcılığı yapıyoruz,yapmaya devam ediceğiz.Arkadaşlarımıza da duyarlılığı için teşekkür ediyorum´´dedi.

HABER:MERVE TOSUN



Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Pazartesi 21.9 ° / 9.1 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri