Avrupa Yetim Eli Aksaray´da Gıda Yardımı Yaptı

Avrupa Yetim Eli Aksaray´da Gıda Yardımı Yaptı

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Avrupa Yetim Eli Aksaray´da Gıda Yardımı Yaptı

Uluslararası yardım kuruluşu Avrupa Yetim Eli, ramazan ayı münasebetiyle Aksaray´da ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundu.

 

/resimler/2019-5/21/1356381444772.jpg

Uluslararası yardım kuruluşu Avrupa Yetim Eli, ramazan ayı yardım çalışmaları kapsamında Türkiye´deki faaliyetlerini sürdürüyor.

Almanya´nın yanı sıra; Türkiye, İsveç, İtalya, Avusturya, Fransa, Kanada, Danimarka ve Balkan ülkelerinde temsilcilikleri bulunan Avrupa Yetim Eli, ramazan yardımları kapsamında mağdur muhtaç ve yetim ailelere yönelik olarak Türkiye´de yardım çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda, Avrupa Yetim Eli, Aksaray´da AKSA-DER aracılığıyla ramazan ayı münasebetiyle muhtaç ailelere gıda paketi dağıttı.

Kendilerine çok sayıda müracaatın yapıldığını aktaran Avrupa Yetim Eli Aksaray Temsilcisi Emrah Altıntaş, ?Bize başvuran tüm mağdurları sevindirmek için yoğun bir çaba ve çalışma içerisindeyiz. Daha önce gidip yerlerinde tespit ettiğimiz muhtaç aileler başta olmak üzere, derneğimize başvuruda bulunan muhtaç ailelere 40 paketlik gıda yardımında bulunduk. Biz, yardımların yerine ulaşması adına zengin ve muhtaç aileler arasında bir köprüyüz. İlimizde bulunan muhtaç aileleri sevindiren Avrupa Yetim Eli yetkililerine ve bağış yapan hayırseverlere, muhtaçlar adına teşekkür ediyoruz. Gıda kolisi dağıtımımız inşallah önümüzdeki günlerde de devam edecektir.? dedi.

 

/resimler/2019-5/21/1357051757852.jpg



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri