Aydoğdu ve Altınsoy,Rektör Şahin'i ziyaret etti

Aydoğdu ve Altınsoy,Rektör Şahin

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, fiziki altyapı bakımından kampüsteki ihtiyaçların önemli bir bölümünün tamamlandığını, akademik derinliğe yönelik çalışmalara ağırlık verdiklerini söyledi. 

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Rektör Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu. Pandemi münasebetiyle yılın bir bölümünde eğitim-öğretimi elektronik ortamda gerçekleştirdiklerini ve uzaktan öğretim sürecine en hızlı adapte olan üniversitelerden birisinin ASÜ olduğunu kaydeden Rektör Şahin, yeni dönem için de gereken tüm hazırlıkların yapıldığını anımsattı. Fiziki bakımdan kampüsteki altyapının önemli bir bölümünün tamamlandığını, devam eden çalışmaların da mümkün olan en kısa süre içinde bitmesini planladıklarını ifade eden ASÜ Rektörü, akademik derinliği geliştirmeye yönelik çalışmalara ağırlık verdiklerini ve amaçlarının toplum menfaatine olan her çalışmaya katkı sunmak olduğunu vurguladı. 

 

Milletvekili Aydoğdu ve İl Başkanı Altınsoy, Rektör Şahin’e çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret, ilerleyen süreçte yapılabilecek çalışmaların istişare edilmesiyle tamamlandı. 



Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri