Aziz Yıldırım Aksaray´da Açılış Yaptı | aksaray haberleri

Aziz Yıldırım Aksaray´da Açılış Yaptı | aksaray haberleri

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım Aksaray Fenerbahçe derneği lokal açılışı ve 1907Okul 1907 Pota Projesi kapsamında İlimize geldi.

Adliye binası karşısında Fenerbahçeli  taraftarlar tarafından meşaleler ile karşılanan Başkan Yıldırım, ardından  Yavuz Sultan Selim Mahallesi´ndeki Atatürk İlköğretim Okulu´nda gerçekleştirilen ´´1907 okul 1907´´ pota açılışına katıldı. 


Açılış öncesi  bir konuşma yapan Başkan Yıldırım, "Fenerbahçe Spor Kulübü aynı zamanda Türkiye´nin en büyük sivil toplum örgütüdür. Sivil toplum örgütünün kendisine yüklemiş olduğu görevlerden bir tanesini ´´1907Okul 1907´projesini bütün Türkiye´de yapmaya çalışıyoruz. Şu ana kadar 300´den fazla okulda pota projesi yaptık. 6 binden fazla okulda ihtiyaç olduğu talebini aldık. Bu talepleri  iş adamları, hayırseverler ile beraber elele  yapacağız" dedi.
Pota açılışının ardından Eras iş merkezinde yeni kurulan Fenerbahçeliler Derneği´ne giden Aziz Yıldırım, protokol üyeleri ile birlikte dernek binasının açılışını yaptı.Ardından Aksaray Valisi Aykut Pekmez´i makamında ziyaret etti.



Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Pazartesi 21.9 ° / 9.1 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri