25.3° / 10.5°

Bakan Uraloğlu, PTT Genel Müdürlüğü personeliyle iftar yaptı

Bakan Uraloğlu, PTT Genel Müdürlüğü personeliyle iftar yaptı

Bakan Uraloğlu, PTT Genel Müdürlüğü personeliyle iftar yaptı
Tarih: 07.03.2025 22:24

Ruken KADIOĞLU- Canberk ÖZTÜRK/ ANKARA, (DHA)- ULAŞTIRMA ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Genel Müdürlüğü personeli ile iftar yaptı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, (PTT) Genel Müdürlüğü'nde çalışan personel ile Ankara PTT Başmüdürlüğü'nde iftar programına katıldı. Bakan Uraloğlu, PTT Genel Müdürlüğü personeli ile iftar yapmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, "Ramazan sabır ayıdır. Yardımlaşmanın, paylaşmanın ayıdır. Tıpkı şu an olduğu gibi kardeşliği ve dostluğu iliklerimize kadar hissettiğimiz kutlu zamanlardır. Bizleri biraya getirerek muhabbetimize vesile olan Cenab-ı Hakka şükürler olsun" dedi.

'PTT'MİZ ÜLKEMİZİN İHTİYAÇ DUYDUĞU HER ANDA MİLLETİMİZİN YANINDA OLDU'

1840 yılında, 'Postahane-i Amire' adıyla kurulan Posta ve Telgraf Teşkilatı'nın, ülkenin en köklü ve en saygın kurumlarından biri olduğunu belirten Bakan Uraloğlu, "Ama PTT, sadece bir kurum değil, aynı zamanda milletimizin hafızası, kültürümüzün taşıyıcısı ve geleceğimizin teminatıdır. Kurtuluş Savaşı'nın en zorlu günlerinde görevlerini fedakarca yerine getiren PTT çalışanlarındaki o günkü ruhun, bugün de yaşamaya devam ettiğini görüyoruz. Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde ve asrın felaketi 6 Şubat Depremlerinde üstün gayret göstererek fedakarca çalışan PTT'miz tüm fertleri ile ülkemizin ihtiyaç duyduğu her anda milletimizin yanında olmuş, gencinden yaşlısına hiçbir vatandaşımızdan desteğini esirgememiştir. Bu vesileyle depremde aramızdan ayrılan değerli çalışma arkadaşlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyor; ülkemize, PTT Ailemize ve tüm sevenlerine tekrardan başsağlığı diliyorum. Sizlerin şahsında da PTT Ailesinin tüm mensuplarına özverili çalışmaları için teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum" diye konuştu.

'VATANA VE MİLLETE HİZMET İÇİN VARIZ'

Bakan Uraloğlu, Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda üzerine düşen sorumlulukları fazlasıyla yerine getiren hizmet anlayışını her geçen gün geliştirdiklerinin altını çizerek, "Modern teknolojinin sunduğu imkanlarla posta, kargo-lojistik, e-ticaret, bankacılık, sigortacılık gibi birçok alanda vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıran hizmetler sunuyor. 38 bin 900 personeli, 3 bin 594 işyeri ve 12 bin 275 aracından oluşan yaygın hizmet ağı ve sektöründeki öncü konumuyla bir dünya markası olma yolunda hızla ilerliyor. Müşterilerin ihtiyaçlarına göre çeşitli ürün portföyüyle dünyanın 200’den fazla noktasına uluslararası posta ve kargo gönderimi yapıyor. Hiçbir banka ve kargonun olmadığı 1319 noktada vatandaşlarımıza hizmet götürüyor. Banka ATM’sinin olmadığı noktalarda ise 63 adet PTT Matik ise bu sorunu ortadan kaldırıyor. Peki neden hiçbir özel sektör bankası ve kargo şirketinin olmadığı yerde PTT var? Çünkü biz salt kar amaçlı özel bir kuruluş değiliz. Her şeyden önde şunu çok iyi biliyoruz ki bizler bulunduğumuz yerlerde vatana ve millete hizmet için varız. Devlet olmanın verdiği görev ve sorumlulukla hareket eden PTT de devletin varlığını her durum ve şartta vatandaşımıza hissettirdiği, onları mutlu ettiği sürece var olacaktır. Bu noktada PTT’miz 'Türkiye Kart' Projesi,  'Aynı Gün Teslim' Projesi, 'Yerinde Dağıtım Modeli' gibi yenilikçi çalışmalarıyla sürekli hizmet yelpazesi ve kalitesini geliştirmektedir" ifadelerini kullandı.

'OMUZ OMUZA ÇALIŞARAK PTT'Yİ DAHA DA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ'

Bakan Uraloğlu, bundan sonraki çalışmalarında da her adımı birlikte atacaklarını ve PTT çalışanlarının moral ve motivasyonunun yükselmesinde ellerinden geleni yapacaklarının altını çizerek, "Sizler bu köklü kurumun en değerli varlığısınız. Görevlerinizi yerine getirirken gösterdiğiniz özveri, gayret ve fedakarlık sayesinde PTT, milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinmiştir. Her biriniz, bu büyük ailenin birer ferdi olarak, ülkemizin dört bir yanında, gece gündüz demeden, milletimize hizmet etmek için çalışıyorsunuz. PTT'nin geleceği, sizlerin ellerinde şekillenecek, sizlerin azmi, gayreti ve vizyonu sayesinde PTT, ülkemizin geleceğinde de önemli bir rol oynamaya devam edecektir. Bizler de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak, PTT'nin bu yolculuğunda her zaman yanında olacağız. Birlikte, omuz omuza çalışarak PTT'yi daha da ileriye taşıyacağız. PTT hepimiz için bir gurur kaynağı olmaya devam edecektir" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

  • BIST 100

    9645,75%-0,58
  • DOLAR

    38,77% 0,25
  • EURO

    43,32% -0,15
  • GRAM ALTIN

    4041,97% 0,25
  • Ç. ALTIN

    6475,39% 0,00
Aksaray nöbetçi eczaneleri
Kayseri'de 4 araç zincirleme kazaya karıştı; 5 yaralı
Yalova’da itfaiye ekiplerinin keçi kurtarma operasyonu kamerada
Barınakta hayvanların uyutulduğu iddialarına hayvanseverlerden tepki (3) / E...
Bursa’da silahlı kavga: 2 yaralı
Polisten kaçan alkollü sürücü, evinin otoparkında yakalandı
Kayseri'de 'Fener Alayı' düzenlendi
Kadirli'de sağanak yağış sele neden oldu (2) / Ek görüntüler
Destici: Devletin terörle mücadelesinde ulaştığı bu zafer, çok önemli ve çok ...
Bakan Tekin: Çok güzel gelişmeler yaşıyoruz (2)
Kamu Denetçisi Yalçın: Risk grubundaki çocukların suç işleme oranı diğerlerin...
Bakan Yumaklı: Kurbanlık ile ilgili hiçbir sorunumuz yok, yeterli düzeyde (4)
Bakan Fidan: Teksas'tan Ankara'ya uzanan bir güvenlik, savunma ağı oluşturmam...
İstanbulspor - Boluspor: 1-2
Fethiye'de kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü öldü
AK Partili Elitaş: Kabuklarını kırmış, prangalarından kurtulmuş, küresel bir ...

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Bakan Yumaklı: Kurbanlık ile ilgili hiçbir sorunumuz yok, yeterli düzeyde (4)

Bakan Fidan: Teksas'tan Ankara'ya uzanan bir güvenlik, savunma ağı oluşturmamız gerekiyo...

İstanbulspor - Boluspor: 1-2

Fethiye'de kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

AK Partili Elitaş: Kabuklarını kırmış, prangalarından kurtulmuş, küresel bir güç haline ...

Bakan Yumaklı: Kurbanlık ile ilgili hiçbir sorunumuz yok, yeterli düzeyde (3)

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy: Eğer liderler seviyesinde koşulsuz ateşkes görüşülecek...

TBMM Genel Kurulu'nda, engellilerin yaşadığı sorunların araştırması için Meclis Araştırm...

Kadirli'de sağanak yağış sele neden oldu

İYİ Partili Çömez: Terör örgütünün yaptığı açıklamalar utanç vesikasıdır

İstanbul - Beylikdüzü'nde husumetlisini hastane bahçesinde silahla vurdu

Şüpheli itfaiyecinin, dehşetin yaşandığı eve, gelip, gittiği zamana ait görüntüler ortay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devletimiz hiçbir gücün karşısında diz çökmez

Konya'da 5.2 büyüklüğünde deprem; Ankara'da da hissedildi (6)

Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü

Mardin'de sağanak; cadde ve sokaklar suyla doldu

İstanbul- Medinskiy: Müzakerelere, 2022’de İstanbul'da Ukrayna tarafından bozulan barış ...

Deprem erken uyarı sistemini TBMM'de vekillere anlatırken depreme yakalandılar

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev ile görüştü

Eski Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu’nun da yargılandığı ‘İhaleye fesat karıştırma’ dava...

Bakan Yumaklı: Kurbanlık ile ilgili hiçbir sorunumuz yok, yeterli düzeyde (2)