Başkan Çölkesen,"Aksaray Belediyesi dahil 21 Belediye´nin tamamına talibiz"

Başkan Çölkesen,

MHP Aksaray İl Başkanı Av. Mustafa ÇÖLKESEN, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Yerel seçim ve gündeme dair bir basın açıklamasında bulundu...

MHP Aksaray İl Başkanı Av. Mustafa ÇÖLKESEN "MHP 24 Haziran seçimlerinde hiçbir beklentisi olmadan sadece ülkemizin ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda Cumhur İttifakına destek vermiştir. Bu ittifak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hedefine ulaşmıştır.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimde Liderimiz Sayın Dr.Devlet BAHÇELİ beyin dediği gibi "Cumhur ittifakı duruyor, yerelde ittifak yok. Her seçim bölgesinde kendi adayımızı açıklayacağız."

Yerel seçimde Büyük Türk Milleti´nin karşısına en güçlü adaylarla iddialı bir şekilde çıkacacağız.Biz MHP Aksaray teşkilatları olarak yerel seçimlere ittifak olmayacakmış gibi sahada zaten çalışıyorduk. Şimdi bu çalışmalarımızı daha da hızlı yürüteceğiz. Aksaray Belediyesi  dahil 21 belediyenin tamamına talibiz. Yerel seçimlerde Aksaray´ın en iddialı partisi biziz. Milletimizin karşısına en iyi adaylarla çıkacağız. İnşallah yerel seçimlerin galibi MHP olacaktır." dedi.



Salı 24.7 ° / 10.7 °
Çarşamba 30.7 ° / 17.4 °
Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri