Başkan Dinçer Zabıta Teşkilatının 193.Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

Başkan Dinçer Zabıta Teşkilatının 193.Kuruluş Yıldönümünü  Kutladı

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

?Bir vatandaşa gülümsemek, selam vermek çok önemli. Bu açıdan sizlere düşen görev işinize dört elle sarılmak ve bu noktada yapmamız gerekenleri layıkıyla yerine getirmektir?

/resimler/2019-9/5/1209117253627.jpg

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Zabıta Teşkilatının 193. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Belediyede görev yapan zabıta personelleriyle öğle yemeğinde bir araya geldi.

 

Pazar Pazarı alanında düzenlenen programda zabıta personeliyle öğle yemeği yiyen Başkan Evren Dinçer, zabıtalara hitaben yaptığı konuşmada ? Sizler belediyenin görünen yüzüsünüz? diyerek şunları söyledi ? Zabıta teşkilatının görev ve sorumlulukları biliniyor. Şehrin ve bizim yetkimiz alanında olan konular sizden soruluyor. Belediyenin dışa yansıyan yüzü siz oluyorsunuz. Davranışınızla, oturmanız, kalkmanız ve görüntünüzle Vatandaşın belediyeye vermiş olduğu hizmet ve imaj notu zabıtadan geçiyor. Zabıta bir belediye teşkilatının olmazsa olmazı. Üniforma var üniforma içinde kolluk kuvveti olarak geçiyorsunuz. Ve hizmet yürütüyorsunuz. Bizim dışa yansıyan yüzümüzsünüz. Buda tabi bir takım sorumlulukları da beraberinde getiriyor. Davranış ve iş yapma noktasında bu bağlamda yaptığınız işin önemi çok yüksek. Çok Önemli. Vatandaş ? Belediye yetkilileri noktasında da denge unsuru siz oluyorsunuz. Özetlemek gerekirse bizi temsil ediyorsunuz. Bir vatandaşa gülümsemek, selam vermek çok önem arz ediyor. Bu açıdan sizlerden istirhamımız işinize dört elle sarılmak ve bu noktada yapmamız gerekenleri layıkıyla yerine getirmektir. Zabıta Teşkilatının 193.cü Kuruluş Yıldönümü vesilesiyle tekrar hepinizin gününü kutluyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum.? dedi. 

Bu arada yapılan konuşmanın ardından Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelleri bu anlamlı günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer´e Teşekkür ederek, çiçek verip, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

 

/resimler/2019-9/5/1210171473711.jpg

 

 



Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Pazartesi 21.9 ° / 9.1 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri