Başkan Dinçer,Söz Merasiminde Transfer Sözü Aldı

Başkan Dinçer,Söz Merasiminde Transfer Sözü Aldı

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Aksaray Spor´un gözde oyuncularından Enes Soy ve Eşmekaya Beldesi  eski belediye başkanı ve halen Aksaray Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Tayfur Başkan´ın kızı Özge sözlenerek evliliğe ilk adımı attılar.Söz  törenine, genç çiftin arkadaşlarının yanı sıra,Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer,Soy  ve Başkan ailelerinin yakınları katıldı.
Salona alkışlar eşliğinde giren genç çift, ilk dansını gerçekleştirdi. Çiftin söz  yüzüklerini Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer takıp,çifte bir ömür boyu mutluluk diledi. Başkan Dinçer söz yüzüklerini takmadan önce yaptığı konuşmada,"Enes Aksaray Spor´un en gözde oyuncularından birisi.Bugün burada bu sözü yaparken,kendisindende Aksaray Spor´a transfer sözü almış olalım"sözleri salonda gülüşmelere neden oldu ve  alkışlandı.
 
/resimler/2019-7/7/2327194776969.jpg
 
Aksarayspor´da Yönetim Kurulunun belli olmasının ardından ara vermeden iç ve dış transfere yönelen siyah beyazlı temsilcimizde iç transferde Kaptan İbrahim Konuksever, Vehbi Furkan Yıldırım Ve Ömer Çiçek İle anlaştıktan Sonra,gözler takımın başarılı futbolcusu Enes ve başarılı file bekçisi Akif´e Çevrildi. Taraftarların ve kamuoyunun iç transferde takımda Kalmasını İstediği İki İsimle Yönetim Kurulu  Masaya Oturarak anlaşmak için zemin arıyor.Aksaray Spor´un Enes ve Akif ile anlaşmasına kesin gözüyle bakılıyor.


Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri