Tarih: 09.04.2018 17:33

Başkan Koçak´ı duygulandıran hediye - aksarayhaber67

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Nuri Girgin,Uzman Alan Öğretmeni Yaşar Karpuz,Alay Öğretmeni İlkay İnci,Öğrenci İrem Karabulut Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Koçak´a nezaket ziyareti gerçekleştirdi ve okul öğrencilerinden İrem Karabulut´un yaptığı karakalem tablosunu hediye etti.

 

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Sayın Nuri Girgin,´´Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Koçak´ın 2006 yılında Hakkarinin Şemdinli ilçesinde vatani görevini yaparken şehit düşen oğlu Orhan Koçak´a ait özel olarak Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisinin yaptığı karakalem tablosunu hediye etti.Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Nuri Girgin Şehit Orhan Koçak´ı rahmetle anarken´´Vatan uğruna şehit olan kardeşimizi hiç unutmayacağız.Ruhu şad olsun.Mekanı cennet olsun.´´dedi.

 

Tabloyu çok beğendiğini,söyleyen Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Koçak,´´Bu gurur ve onur kimseye nasip olmaz kolay kolay.Bu tablo benim için çok güzel bir anı oldu.Sizler beni bir kez daha gururlandırdınız,şereflendirdiniz,ve onurlandırdınız.´´Bu ince düşünceyi ve emeği sergileyen Güzel Sanatlar lisesi öğrencisi İrem Akbulut´u kutlayarak teşekkür etti. Ziyaretlerinden dolayı Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Nuri Girgin,Uzman Alan Öğretmeni Yaşar Karpuz,Alay Öğretmeni İlkay İnci,Öğrenci İrem Karabulut teşekkür ederiz. dedi.

HABER:MERVE TOSUN

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —