Başkan Kuddusi Bakar güven tazeledi

Başkan Kuddusi Bakar güven tazeledi

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Önder Aksaray İmamhatipliler Derneği 9. Olağan Genel Kurulunu 28 Temmuz Pazar günü gerçekleştirdi.
 Başkan,Yönetim ve Denetleme Kurullarının belirlendiği Genel Kurulda Kuddusi Bakar güven tazeleyerek yeniden Başkan seçildi.
 
/resimler/2019-7/30/1931104212498.jpg
Önder Aksaray Binasında yapılan Genel Kurul Hafız M.Ali Savurmak´ın Kuran tilavetiyle başladı.İstiklal Marşı ve Divan teşekkülünün ardından;faaliyet raporu,gelir-gider tablosu ve denetleme kurulu raporu ibra edildi.Tek liste ile gidilen Genel Kurul üyelerin onayı ile kabul edildi.
Dilek ve temennilerden sonra yeniden güven tazeleyen Başkan Kuddusi Bakar şu açıklamalarda bulundu;Mensubu ve Başkanı olmaktan onur duyduğum Önder Aksaray İmamhatipliler Derneğimize üyelerimizin teveccühü ile yeniden Başkan seçilmiş bulunmaktayım.Ben öncelikle kuruluşundan bugüne Derneğimize hizmet eden tüm Mezunlarımıza teşekkür ederim.Bugüne kadar Yönetimimde görev yapan,görevi devreden ve bugünkü Genel Kurulumuzda yeni Yönetim Kurulunda görev alan tüm kardeşlerime hizmetlerinden,gayretlerinden,samimi bir şekilde istikamet üzere çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederim.
Amacımız kaldığımız yerden ilk günkü aşkla Öncü Nesiller yetiştirme gayretiyle yola devam etmektir.
Hiçbir Mezunumuzu ve Gençlerimizi ötekileştirmeden,Kuran ve Sünnet çizgisinde birlik beraberlik içerisinde eğitimle ilgili en güzel çalışmaları yapmanın gayretinde olacağız.
Mezunu olduğumuz İmamhatip Okulları okuduğumuz dönemde bizlere maddi-manevi bir çok şey kazandırdı.Biz bugünden sonra yapacağımız çalışmaları ahde vefa olarak görmeli,minnet borcumuzu ödemenin gayreti içinde olmalıyız.
Bundan dolayı tüm Mezunlarımızın;Okullarımıza sahip çıkmalarını,genç öğrenci kardeşlerimize maddi manevi destek olmalarını,onlara dokunmalarını,hasbihal etmelerini istirham ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle Genel Kurulumuzun hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.Yeni Yönetim Kuruluma ve değerli üyelerimize teşekkür ediyorum.
Yeni Yönetim Kurulumuz şu şekilde oluştu.
Önder Aksaray Yönetim Kurulu (Asil)
1-Kuddusi BAKAR 
2-M.Emin ÖZKARACA 
3-Bayram ALTINSOY 
4-Mesut ÇAKIROĞLU 
5-İlhan DEMİR
6-Niyazi MARAŞLIOĞLU 
7-Yasin SIR
8-Okan ÇELİK
9-Ramazan ATA
10-Mehmet KOCAGÖL 
11-Salih ÖZDEMİR
12-Yaşar KARATAY
 
Denetleme Kurulu (Asıl)
1-Yılmaz AKBULUT
2-Niyazi ALÇAY
3-Mustafa DOĞAN
 
Yönetim Kurulu(Yedek)
1-Nusret TOSUN
2-Ahmet ÖZSOY
3-Kenan ÇELİK
4-Kemal BAYSAL
5-Kenan AKTAŞ
6-Murat DAĞ
7-Ahmet UYGUR
8-Murtaza BOZKURT
9-Yusuf ANAZ
10-İlhan ASLAN 
11-Mürsel MARAŞLIOĞLU 
12-H.Hasan YILMAZ
 
Denetleme Kurulu (Yedek)
1-Haydar DÜZGÜN
2-Mustafa SARAÇ
3-M.Ali SAVURMAK


Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri