8.4° / -0.2°

Başkan Altınsoy 'AK Parti'nin kaderi,Türkiye'nin de kaderi'

Başkan Altınsoy
Tarih: 21.01.2020 10:57 Güncelleme: 21.01.2020 10:57

AK Parti’yi Türkiye’nin kaderi olarak değerlendiren Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Kurucu Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın: “Artık Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” sözünün ardından o günden itibaren Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmadı” dedi.

 

AK Parti’nin, geleceğe emin adımlarla yürüyen, güçlü ve büyük Türkiye’yi ortaya koyma mücadelesi veren bir parti olduğunu vurgulayan İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, milletin geçmişte kendisine hizmet eden hiçbir lideri unutmadığına işaret ederek, “Nasıl Menderes’in ismi unutulmadıysa, nasıl Özal’ın ismi unutulmadıysa, dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın ismi ve onunla aynı yolda yürüyen dava arkadaşlarının ismi de unutulmayacak” diye konuştu.

Büyük medeniyet hareketinin, milletin çizgisini, milletin iradesini Türkiye’de siyaset sahnesine taşıyan AK Parti’nin bazı özellikleri bulunduğunu aktaran Altınsoy, AK Parti’yi Türkiye’nin davasını omuzlamış bir parti haline getiren, bütün İslam coğrafyasının, bütün mazlum milletlerin davasını omuzlamış bir parti haline getiren temel özellikleri bulunduğu dile getirdi.

AK Parti’nin reformcu özelliğinden de bahseden Altınsoy, “Ulaşım, sağlık, eğitim, sosyal yardımlar, savunma, enerji gibi birçok alanda millileşme yolunda köklü reformlar yaptık. Ancak AK Parti’nin en önemli reformu Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemine geçmiş olmasıdır.”

AK Parti’nin önemli reformlarından birisinin de hak ve özgürlükler alanında yaptığı reformlar olduğunu vurgulayan Altınsoy, Türkiye’de hak ve özgürlükler alanında atılan adımların AK Parti’nin en önemli özelliklerinden biri olduğunu bildirdi.

Millete güvenen bir parti olmasının en önemli özellikleri arasında olduğunu anlatan Altınsoy, “Bu siyaset çizgimizin temel özelliği millete güvenmektir. Devlet milletin hizmetkarıdır. Devlet nihayetinde bir mekanizmadır asıl olan milletin kendisidir. Devletin milleti şekillendirme alışkanlıkları da bizimle birlikte artık mazide kaldı” ifadelerini kullandı.

AK Parti ile milletin kaderinin bütünleştiğini belirten AK Parti İl Başkanı Altınsoy, “AK Parti sadece bir bölgenin, bir etnik yapının değil, bütün Türkiye’nin partisidir. Her yerde var olan bir partiyiz ve var olmak zorundayız. Türkiye’nin teminatı olan AK Parti aynı zamanda en kucaklayıcı siyasi harekettir.”

Türkiye’de farklı etnik kökenlere sahip vatandaşların bir arada aynı medeniyetin çocukları olarak yaşadığına işaret eden Altınsoy, “Türkiye’nin millet varlığı çok geniş bir coğrafyaya yayılmıştır. AK Parti Türkiye’nin yükünü omuzlamış, siyasi bir hareket olarak dünya mazlumların, mağdurların ve kimsesiz çoğunlukların da partisidir. Dünya mazlumlarının sözcüsü, dünya mazlumlarının öncüsüdür.” ifadelerini kullandı.

  • BIST 100

    14155,46%0,76
  • DOLAR

    42,69% 0,23
  • EURO

    50,15% 0,06
  • GRAM ALTIN

    5897,70% 0,71
  • Ç. ALTIN

    9533,17% 2,62
Aksaray nöbetçi eczaneleri
Prof. Dr. Kafkasyalı: İran Türklüğü, Türk dünyasının vazgeçilmez köprüsüdür
Aksaray Down Sendromlular Derneği yönetiminden Rektör Arıbaş’a ziyaret
Aksaray'da Kış Alarmı
İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan BELGEMEN Mazbatasını Teslim Aldı
Aksaray Valisinden Öğretmenler Gününde 3. Çocuklarını kucağına alan Öğretmen ...
Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Emek Yoğun Sektörler İçin Destek Çağrısı
Bakan Kurum: Aksaray'da 2 Bin 476 Sosyal Konut Yapılacak
Aksaraylı polis memurundan üzücü haber! Ağır yaralandı
Aksaray Üniversitesi’nde 703 öğrenciye İŞKUR Gençlik Programı desteği verilec...
Aksaray Jandarmadan başarılı operasyon! Kilolarca ele geçirildi
İYİ Parti Aksaray 4. Olağan Merkez İlçe Kongresi Gerçekleştirildi
Beyhan Mobilya, ANAMOB Fuarı’nda
Sanatçı Güllü, Yalova'da evinin balkonundan düşüp hayatını kaybetti
Muğla açıklarında, teknede 210 kilo uyuşturucu ele geçirildi: 2 gözaltı
İstanbul - İstanbul'da yağmur etkili oluyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

İYİ Parti Aksaray 4. Olağan Merkez İlçe Kongresi Gerçekleştirildi

Beyhan Mobilya, ANAMOB Fuarı’nda

Sanatçı Güllü, Yalova'da evinin balkonundan düşüp hayatını kaybetti

Muğla açıklarında, teknede 210 kilo uyuşturucu ele geçirildi: 2 gözaltı

İstanbul - İstanbul'da yağmur etkili oluyor

İstanbul- Kağıthane'de matbaa deposunda yangın

BUDO'nun 6 seferi iptal edildi

Polatlı’da pazarcılar arasında silahlı ‘tezgah yeri’ kavgası: 1 yaralı

Gaziantep'te 2 otomobil çarpıştı; 1 ölü, 3 yaralı

Trump: İsrail'in Batı Şeria'yı ilhakına izin vermeyeceğim

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Blair House çalışanlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi

İstanbul - Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Türkiye’de istihdam edilen insan sayısı bugü...

Hafif ticari araç, kamyona arkadan çarptı: 2 ölü, 1 yaralı

Devrilen traktörünün altında kalıp öldü

Tunceli’de otobüs durağındaki şüpheli çanta fünye ile patlatıldı

Amed Sportif Faaliyetler- SMS Grup Sarıyerspor maçının ardından

Sağlık Bakanı Memişoğlu, Birleşmiş Milletler 80’inci Genel Kurulu’na hitap etti / Video ...

Tekirdağ'da anız yangını yerleşim yerine ulaşmadan kontrol altına alındı

Şırnak’ta 42 bin kök kenevir ele geçirildi: 5 gözaltı

Amed Sportif Faaliyetler- SMS Grup Sarıyer: 2 -0

ABD-Türkiye enerji anlaşması imzalandı