Başkan Altınsoy'dan 7. Olağan İl Kongresine davet

Başkan Altınsoy

Aksaray | Aksaray haber | aksarayhaber68 | Aksaray son dakika | Aksaray haberleri |Son Dakika Aksaray Haberleri

Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, AK Parti Aksaray 7. Olağan İl Kongresine tüm partilileri ve vatandaşları davet etti.

İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 15 Şubat Pazartesi günü Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda saat 12.00’da düzenlenecek olan 7’inci Olağan İl Kongresini Genel Başkan Yardımcıları, Bakanlarımız, MKYK Üyeleri, Milletvekilleri ve partinin üst düzey yöneticilerinin teşrifleriyle gerçekleşeceğini bildirdi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da video konferans yöntemiyle katılacağını aktaran İl Başkanı Altınsoy, “Sayın Cumhurbaşkanımızın video konferans yöntemiyle partililerimize bir hitabı olacak ve önemli konulara değinecekler. Büyük ve güçlü Türkiye hedefimize doğru kararlılıkla yürüdüğümüz bu yolda, 19 yıldır partimize hizmet etmiş, önceki dönem milletvekillerimiz, il başkanlarımız ve belediye başkanlarımızın katılımlarıyla, delegelerimizin oy kullanacağı kongremizi üyelerimiz ve misafirlerimiz ile birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceğiz inşallah.”

Kongre sürecinde Sağlık Bakanlığı’nın aldığı tedbirleri harfiyen uygulayacaklarının altını çizen Başkan Altınsoy, “Kongremizde misafirlerimizin maske, mesafe ve hijyen kurallarına hassasiyet göstermelerini önemle rica ediyoruz. Bizler için vatandaşlarımızın sağlığı her şeyden önemli. Kongrede kullanılacak tüm ekipman ve alanlar dezenfekte edilecek. Görevlilerimiz salona girişte ateş ölçümü yapacak. Partimizin kuruluşundan bu yana gönül vermiş tüm dava arkadaşlarımızı, Aksaraylı hemşerilerimizi beklediğimiz kongremizin şimdiden Aksaray’ımıza, partimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum”



Salı 23.9 ° / 8.8 °
Çarşamba 25.8 ° / 10.9 °
Perşembe 25.6 ° / 13.2 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri