Başkan Belgemen:İhtiyaç Sahiplerine Yardım Yapacağız

Başkan Belgemen:İhtiyaç Sahiplerine Yardım Yapacağız

Başkan Belgemen, İhtiyaç Sahiplerine Yardım Yapacağız"

Koronavirüs salgını nedeniyle bir çok vatandaş işine gidemezken, maddi durumu zayıf olan kişilere Eskil Belediyesi yardım yapacağını açıkladı.

Eskil Belediye başkanı Necati Belgemen sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,"Belediyemizden Sosyal Belediyecilik örneği,
Son günlerde Dünya da ve Ülkemizde baş gösteren salgın hastalığa karşı hükümetimizce vatandaşlarımıza mali destek paketleri açıklanmıştır. Bizde Sosyal Belediyecilik gereği İlçemizde bu zaman zarfında maddi olarak zorluk yaşayan vatandaşlarımıza ayni yardım yapılması kararlaştırılmıştır.
Bu kapsamda bu salgın dolayısıyla işsiz kalan, maddi durumu zayıf olan, çocuklarının evini geçindirmekte zorlanan vatandaşlarımıza Belediyemizce bu süre zarfında ayni yardım yapılacaktır. İhtiyacı olan vatandaşlarımızın ALO 185 veya 0382 411 48 31 numaraları arayarak ihtiyaçlarını bildirebilirler.
Aynı zamanda Belediyemizce başlatılan bu kampanyaya destek vermek isteyen esnaf ve vatandaşlarımızın da ALO 185 veya 0382 411 48 31 numaralı hattı arayarak yapacakları ayni veya nakdi yardımları bildirebilirler.
Belediye Başkanı Necati BELGEMEN yaptığı açıklamada , İslâmiyet bir yardımlaşma dinidir. İslâmiyet'ten önce de sonra da hiç bir din ve fikir sistemi onun kadar bu konuya eğilmemiş, yardım anlayışı ve bu anlayışın uygulanışını bu kadar geniş boyutlara ulaştıramamıştır. Bu yüzden bu zorlu süreçte Sosyal Belediyecilik gereği İlçemizde geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlarımıza ayni yardım yapılmasını kararlaştırdık. İhtiyacı olan vatandaşlarımızın yukarıdaki numaraları arayarak ihtiyaçlarını çekinmeden bildirebilirler. Belediyemizce kurulan ekiplerimiz ihtiyaçlarınızı evinize kadar iletecektir.
İnşallah bu sıkıntılı süreci kurallara uyarak en az zararla atlatacağız. Sizlerden tek isteğim zorunlu olmadıkça evlerinizden çıkmayın. Bir sıkıntınız bir ihtiyacınız olursa çekinmeyin biz 7/24 saat sizler için ayaktayız.
Birlikte Eskil’iz Birlikte daha güçlüyüz.

Editör:Mustafa YOL

Kaynak: (ESKİL GAZETESİ) 



Salı 12.6 ° / 4 °
Çarşamba 14 ° / 4.8 °
Perşembe 10.2 ° / 2.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri