Başkan Dinçer: Altyapısı tamamlanan caddelerde kış gelmeden asfalt çalışmaları tamamlanacak

Başkan Dinçer: Altyapısı tamamlanan caddelerde kış gelmeden asfalt çalışmaları tamamlanacak

Aksaray | Aksaray haber | aksarayhaber68 |Aksaray son dakika | Aksaray haberleri |Son Dakika Aksaray Haberleri | gazete |Aksaray yerel haber | Haber Aksaray

Aksaray Belediyesi şehrin en yoğun olarak kullanılan Bediüzzaman Caddesinin büyük bir kısmını tamamlayarak trafiğe açtı. Caddenin kalan diğer kısmında ise çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in başlattığı altyapı seferberliği ile vatandaşlara sorunsuz, kesintisiz ve kaliteli hizmet sunmak için belediye ekiplerince, Bediüzzaman Caddesinde geçtiğimiz haftalarda başlayan kazı çalışması İnova Hastanesi ve 11. Bulvar arasında sürdürülüyor.

Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Bediüzzaman Caddesinde altyapısı tamamlanan kısımlarında asfalt çalışmalarına başladı. Asfalt serim çalışması tamamlanan güzergâhlarda yol çizgi çalışması sonrasında cadde trafiğe açıldı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Bediüzzman Caddesinde devam eden çalışma ile ilgili değerlendirme bulundu. Başkan Dinçer, Bediüzzman Caddesinin şehrin en işlek ve yoğun olarak kullanılan yollardan bir tanesi olduğunu söyleyerek “Belediye ekiplerimiz tarafından geçtiğimiz haftalarda başlayan çalışmanın büyük bir kısmı tamamlandı. Biz, bu caddeyi sadece altyapısıyla değil bir bütün olarak değerlendirdik. Halkımızın sağlıklı içme suyuna kavuşması için başlattığımız asbest boru değişimi bu caddede sürdürdük. Caddemizin altyapısında yer alan asbest boru değişiminin yanında kanalizasyon, yağmur suyu hatlarını tamamen yeniledik.

Caddedeki trafik yoğunluğunu göz önüne bulundurarak çalışmalarımızı hızlı bir şekilde tamamlamaya özen gösterdik. Caddede asfalt seriminin ardından yol çizgilerini tamamlayarak caddemizi tekrar trafiğe açtık” dedi.

 

Başkan Dinçer, Bediüzzaman Caddesinin kalan diğer kısmında çalışmaların devam ettiğini ve önümüzdeki günlerde yol çalışmalarının tamamlanarak halkımızın kullanımına sunulacağını ifade etti. Başkan Dinçer, altyapısı tamamlanan caddelerde kış gelmeden asfalt çalışmalarının tamamlanacağını belirtti.



Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri