Başkan Dinçer, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen iftar programına katıldı

Başkan Dinçer, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen iftar programına katıldı

Başkan Dinçer, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen iftar programına katıldı

BAŞKAN DİNÇER, CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİNDE DÜZENLENEN İFTAR PROGRAMINA KATILDI
 



 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın deprem bölgesinde çalışma yapan Belediye Başkanları için düzenlemiş olduğu iftar programına katıldı.  

 

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde, depremzedeler ve deprem bölgesinde görev yapan belediye başkanları için iftar programı düzenlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önderliğinde düzenlenen programda, deprem bölgesinde görev yapan Belediye Başkanları ve depremzedeler aynı iftar masasında buluştu.  
 


 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde düzenlenen iftar programında Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Alinur Aktaş, Aksaray Belediye Başkanı Sn. Dr. Evren Dinçer, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Yücel Yılmaz, Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı Sn. Hasan Avcı, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un ve 23.-24. Dönem Van Milletvekili, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sn. Gülşen Orhan’ın hazır bulundu. Toplantıda çok sayıda Büyükşehir, il ve ilçe Belediye Başkanları katıldı.
 


 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, deprem bölgesinde zor şartlar altında çalışma yapan Büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanları ile aynı sofrada olmanın mutluluk verici olduğunu söyledi. Başkan Dinçer, iftar programını düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.  
 



Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Çarşamba 23.6 ° / 12.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri