Başkan Dinçer: Genişletilmiş yol OSB'nin büyüme hızına katkı sağlayacak

Başkan Dinçer: Genişletilmiş yol OSB

Aksaray | Aksaray haber | aksarayhaber68 |Aksaray son dakika | Aksaray haberleri |Son Dakika Aksaray Haberleri | gazete |Aksaray yerel haber | Haber Aksaray

Aksaray Belediyesi tarafından Organize Sanayi Bölgesine ulaşımın daha hızlı ve kesintisiz bir şekilde sağlanması için planlanan yol genişletme çalışmaları için saha çalışmalarına start verildi. OSB yolunda başlatılan yol genişletme çalışmaları ile şehrin büyümesine ve gelişmesine katkı sağlanacak.

Vatandaşlara güvenli ve rahat ulaşım imkanları sunmak için çeşitli çalışmalar yapan Aksaray Belediyesi yoğun olarak kullanılan Organize Sanayi Bölgesi yolunu genişletme kararı almıştı.

 Mevcutta 4.5 kilometre ve 16 metre genişliğinde bulunan OSB yolu 50 metreye genişletiliyor. Organize Sanayi Bölgesi yolunda yapılan genişletme çalışmaları ile yolun 4 gidiş 4 geliş şeklinde hizmete sunulması hedefleniyor. Ayrıca yeni yapılacak orta refüjler, kaldırımlar ve bisiklet yolları ile sürücülere, yayalara ve bisiklet kullanıcılarına kolay bir ulaşım imkânı sunulacak.

Aksaray Belediyesinin şehir genelindeki yol yapım çalışmalarında olduğu gibi OSB yolunda da yaptığı yol yapım planı sayesinde çalışmalar esnasında trafikte hiçbir aksama yaşanmayacak. Yol genişletme, kaldırım yapımı, orta refüj yapımı ve bisiklet yolları yapımı gibi işlemlerin tamamlanmasının ardından Organize Sanayi Bölgesine ulaşım imkânı kolaylaştırılmış olunacak.

Organize Sanayi Bölgesinde genişletilmeye başlanılan yollar ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yaptığı açıklamada Organize Sanayi Bölgesinin hızla büyüdüğünü, mevcut yolun ilerleyen süreçte yetersiz kalacağını ve bu sebeple genişletilmesi ile büyüme hızına katkı sağlanacağını ifade etti. Başkan Dinçer açıklamalarının devamında şehrin her noktasında yapımına devam edilen yollar hakkında bilgi verdi. Başkan Dinçer, şehirde ulaşımı kolaylaştırmak ve ulaşım kalitesini artırmak adına mesai kavramı gözetmeden çalışmalar yaptıklarını duyurdu.



Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Pazartesi 21.9 ° / 9.1 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri