Başkan Dinçer 'in TBMM’nin Açılışının 103. Yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

Başkan Dinçer

Başkan Dinçer 'in TBMM’nin Açılışının 103. Yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nin açılışının 103’üncü yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
 


 

Başkan Dinçer mesajında şu ifadeleri kullandı; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan 1920’de TBMM’yi açarak ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ diyerek bağımsızlığımızı ve milli iradenin hâkimiyetini dünya ülkelerine duyurmuştur. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, bu kutlu günü dünya çocuklarına 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak armağan etmiştir.
 


 

Bizler de yerel yöneticiler olarak geleceğimizin teminatı olan, yarınlarımızı inşa edecek çocuklarımıza daha iyi bir gelecek hazırlamak için çalışıyor, şehrimize kalıcı eserler kazandırmaya devam ediyoruz. Ecdadımızın bizlere miras bıraktığı bu cennet vatanda birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum.  
 


 

TBMM’nin açılışının 103. yılı dolayısıyla Meclisimizin ilk başkanı Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Kurtuluş savaşı kahramanları ve şehitlerimizi rahmetle anıyor, hayata olan gazilerimize sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Ayrıca dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.” Dedi.
 


 



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri