Başkan Dinçer'den cep telefonu çalınan çocuğa sürpriz

Başkan Dinçer

Başkan Dinçer'den cep telefonu çalınan çocuğa sürpriz

Belediye Başkanı Evren Dinçer, cep telefonu çalınan 16 yaşındaki Enes Koyak’ın haberini sosyal medya üzerinden öğrendi. Enes’i ailesiyle oturduğu evde ziyaret etti.

Hamidiye Mahallesinde cep telefonu çalınan 16 yaşındaki Enes Koyak’ın üzüntüsü sosyal medyaya yansımıştı. Cep telefonu çalınan genç çocuk polislere “Telefonum ne zaman bulunur. Yoksa Babama mahcup olurum” diye sorması sosyal medyada geniş yer bulmasına neden olmuştu.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, telefonu çaldıran Enes Koyak ve ailesiyle irtibata geçerek üzüntüsünü dile getirdi. Hatta Başkan Dinçer, Enes Koyak’ın ailesiyle birlikte yaşadığı eve sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

 

DERSLERİNE İYİ ÇALIŞMANI İSTİYORUZ

Hürriyet Mahallesinde Koyak ailesinin oturduğu evi ziyaret eden Başkan Dinçer, aile üyeleriyle bir araya gelerek üzüntüsünü paylaştı. Başkan Dinçer, “Enes’in cep telefonu çalınması olayını sosyal medya üzerinden öğrendik ve bizde çok üzüldük. Genç kardeşimizin üzüntüsünü bir nebze azaltmak için kendisine cep telefonu ve akıllı saat hediye etmek istiyoruz. Ancak bir tek şartımız var o da Enes, derslerine iyi çalışacak” diyerek hediye paketini genç çocuğa verdi.

 

Baba Erol Koyak, kendilerini ziyaret eden Belediye Başkanı Evren Dinçer’e teşekkür ederek “Başkanımızdan Allah razı olsun. Bizleri ziyaret etmesi geçmiş olsun demesi bile yeter” ifadelerini kullandı. Asgari ücretle bir fırında çalışan Baba Erol Koyak, çalınan cep telefonu taksitle yakın zamanda aldığını ve ilk taksitini de henüz ödemediğini belirterek polisin olayı takip ettiğini söyledi. 



Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri