Baskan Dinçer:Evde Kalın,Biz Size Hizmet Edelim

Baskan Dinçer:Evde Kalın,Biz Size Hizmet Edelim

Aksaray Belediyesi, Corona Virüsüne karşı önleyici tedbirlerini her geçen gün artıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Mecburiyeti olmayan hiçbir vatandaşımız, tehdit ortadan kalkana kadar, evinden çıkmamalı, kimseyle temas etmemelidir" çağrısının hemen ardından Belediye Başkanı Evren Dinçer, 60 yaş üzeri vatandaşların evde kalmaları tavsiyesinde bulundu. 

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Korona Virüs salgınına karşı risk grubunda bulunan 60 yaş ve üstü vatandaşların, kanser ya da kronik hastalıkları veya akciğer hastalıkları bulunanların evden çıkmamaları konusunda uyarılarda bulundu.  Başkan Dinçer, risk grubunda yer alıp evde kalan vatandaşların ihtiyaçlarının belediye tarafından karşılanacağını bildirdi.

Başkan Dinçer, 60 yaş ve üstü vatandaşlar için “Koca çınarlarımızın gölgesi bizim için çok kıymetli” diyerek başladığı açıklamasında “Ülke olarak önemli bir süreçten geçiyoruz. Hükümetimiz ve ilgili Bakanlıklarımız dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görülen Korona virüsüne karşı gerekli tüm önlemleri almış bulunuyor. Bizde yerel yönetimler olarak ilk günden itibaren önlemlerimizi aldık. Almaya devam ediyoruz.

 

Bu çerçevede Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına binaen şehrimizde yaşayan 60 yaş üstü ve risk grubunda bulunan tüm vatandaşlarımızın evden çıkmamalarını tavsiye ediyoruz.  Aksaray Belediyesi olarak bizler geçmişimizle geleceğimizi birleştiren değerli büyüklerimizi evlerinde ziyaret ederek her türlü istek ve ihtiyaçlarını gidereceğiz. Ekiplerimiz, 60 yaş ve üstü vatandaşlarımızın alışveriş ve Pazar ihtiyacını karşılayacak. Maddi durumları olmayan vatandaşlarımızın öncelikle temizlik malzemeleri olmak üzere market alışverişlerine yardım edeceğiz. Onlardan alacağımız hayır ve iyilik duaları bizim için en anlamlı mükâfattır” ifadelerini kullandı.

 

Belediye Başkanı Evren Dinçer, evde kalan risk grubundaki vatandaşların Aksaray Belediyesi Çağrı Merkezi 444 55 68 yâda 0552 888 68 68 numaralı Whatsapp iletişim hattı ile irtibata geçmeleri halinde istek ve taleplerinin karşılanabileceğini bildirdi.

 

Başkan Dinçer, Korona Virüs önlemleri kapsamında vatandaşların belediyeye gelmeden birçok işlemlerini www.aksaray.bel.tr adresinden yapabileceklerini duyurdu.



Anahtar Kelimeler: Baskan Dinçer: Kalın Hizmet Edelim
Salı 23.9 ° / 8.8 °
Çarşamba 25.8 ° / 10.9 °
Perşembe 25.6 ° / 13.2 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri