Başkan Evren Dinçer, eşi Merve Dinçer ile birlikte kadınlar gününü kutladı

Başkan Evren Dinçer, eşi Merve Dinçer ile birlikte kadınlar gününü kutladı

Aksaray | Aksaray haber | aksarayhaber68 | Aksaray son dakika | Aksaray haberleri |Son Dakika Aksaray Haberleri | Aksaray gazete | Aksaray yerel haber | Haber Aksaray

 

Belediye Başkanı Evren Dinçer, eşi Merve Dinçer ile birlikte Akmek Merkezde 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutladı.

Aksaray Belediyesinin kadınlara meslek edindirme merkezi olarak kullanılan Akmek kurs binasında Belediye Başkanı Evren Dinçer ve eşi Merve Dinçer 8 Mart Dünya Kadınlar günü için hazırlanan programa katıldılar.

8 Mart Dünya Kadınlar günü vesilesi ile düzenlenen programda Akmek kurs merkezinde bulunan kadınlara karanfil hediye edildi. Belediye Başkanı Evren Dinçer’in eşi Merve Dinçer 8 Mart Dünya Kadınlar günü sebebi ile pasta kesti.

Belediye Başkanı Evren Dinçer ve Eşi Merve Dinçer Akmek Merkezinde kursiyerlerin aldıkları kurslar doğrultusunda ortaya çıkarttıkları ürünleri incelediler.

8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinliklerini ve Aksaray’da kadınlara yönelik yaptıkları çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Evren Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Her gün kadınlarımızın günüdür. Ama biz bugüne münhasır olarak Kadınlarımızın gününü kutluyoruz. Bizler Aksaray Belediyesi olarak istiyoruz ki kadınlarımız aile ekonomilerine katkıda bulunsunlar ve sosyal hayata daha aktif katılım sağlasınlar. Bu amaçla Aksaray Belediyesi olarak toplamda 6 Kadın Aktivite Merkez ve Akmek Merkezlerimizde çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Bu tür mekanların sayısının artırılmasına yönelikte çalışmalarımız devam ediyor. Şuan Nakkaş Mahallemizde başlattığımız bir kadın aktivite merkezimizi de hizmete açacağız. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor teşekkür ediyorum’’ Dedi.

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in ardından konuşma yapan Merve Dinçer Hanımefendi ise Kadın Aktivite Merkezlerinde ve Akmek Merkezlerinde sıcak ve samimi bir ortam olduğunu belirtti. Kursiyerlerin ve hocalarının özveri ile çalışarak birbirinden kıymetli ürünler ortaya çıkarttıklarını ifade etti. Merve Dinçer konuşmasını tüm kadınların 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutlayarak sonlandırdı.



Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri