Başkan Faruk Ağır: İYİ Parti Aksaray'ın 1. partisi olacak

Başkan Faruk Ağır: İYİ Parti Aksaray

Başkan Faruk Ağır: İYİ Parti Aksaray'ın 1. partisi olacak

 

İyi Parti Aksaray İl Başkanı Faruk Ağır erken ya da zamanında yapılacak seçimde İyi Parti’nin Aksaray'ın 1. partisi olacağını söyledi. 

Yaşanan ekonomik sıkıntıların hayatı her geçen gün zorlaştırdığını belirten İyi Parti İl Başkanı Ağır “Başta akaryakıt fiyatları olmak üzere, akaryakıta bağlı olarak iğneden ipliğe yine hafta içerisinde saatlik zamlar geliyor. Vatandaş bu zamlarla bir taraftan mücadele ederken bir taraftan da geçim sıkıntısını iyiden iyiye hissediyor” dedi. Zamların dayanılmaz bir hale geldiğini söyleyen Ağır “Mevcut iktidarın 20 yılda ülkeyi getirdiği hal ortada. Dövizdeki hareketliliği, akaryakıt zamları ile birleştirirsek yine hızlı bir geriye dönüş yaşıyoruz. 18 TL'den döviz 11 liraya 12 liraya indiği zaman davul zurna çalanlar şimdi yeniden dizlerini dövmeye başlıyorlar. Ekonomide her gün iyimser haber verenlerin nasıl bir dünyada yaşadıklarını çok merak ediyoruz” diye konuştu. 

“VATANDAŞ SÖYLÜYOR”
“Bu böyle gitmez” diyen ağır “Bunu bizler demiyoruz, vatandaşlarımız diyor. Kötü gidişatla her geçen gün AK Parti'den vatandaşlarımız bağlarını koparıyor. Uzaklaşıyor.  Vatandaş olası bir erken seçimde ya da zamanında yapılacak bir seçimde Cumhur İttifakını iktidara taşıyacaktır” ifadelerini kullandı. 

“ÜYE SAYISI EN ÇOK ARTAN PARTİYİZ”
Aksaraylıların da ülke genelinde olduğu gibi İyi Parti’ye her geçen gün teveccühünün arttığını söyleyen Ağır “Son aylarda en çok üye sayısı artıran Parti İyi Parti’dir. Gün geçmiyor ki bireysel ya da toplu olarak vatandaşlarımız İyi Parti'ye üye kayıtlarını yaptırıyorlar. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'le görüşmemde Aksaraylı hemşerilerimizin İyi Parti'ye olan teveccühünü anlattım. Kendilerine olası erken seçim ya da zamanında yapılacak seçimde Aksaray’da iyi Parti 1 Parti yapacağımızın sözünü verdik. Bu hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz” açıklamasında bulundu. 

“ADAY ADAYI PATLAMASI YAŞAYACAĞIZ”
“Şu an itibarıyla İyi Parti'den 20'ye yakın milletvekili aday adayımız ile görüşmelerimiz devam ediyor” diyen ağır “Aday adaylarımızın büyük bir kısmı partimize gönül vermiş iyi ve cesur hareketin içinde çalışmalarını sürdüren isimler. Onları kamuoyumuz görmektedir. Önümüzdeki ayın ortalarında Aksaray İyi Parti, milletvekili aday adaylığı müracaat konusunda bir patlama yaşayacak ve bunu ilimiz kamuoyu da görecektir” açıklamasında şeklinde konuştu.



Anahtar Kelimeler: Başkan Faruk : Parti Aksaray' . partisi olacak
Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri