Başkan Gazi D.Mehmet Akbulut'un 'Anneler Günü' mesajı

Başkan Gazi D.Mehmet Akbulut

Başkan Gazi D.Mehmet Akbulut'un 'Anneler Günü' mesajı

 


Annelerin bu mutlu gününde, evlatlarını kucaklayamamanın hüznünü yaşayan yüreği yaralı tüm Şehit annelerine minnet ve şükranlarını sundu.


Anneler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Aksaray Şube Başkanı 
D. Mehmet AKBULUT başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Gününü kutlayarak, annelerin varlıklarıyla hayata anlam katan, dünyayı zenginleştiren, ilk öğretmen ve hayat boyu evlatlarına yol gösteren değerli varlıklar olduğunu belirtti.

Başkan Akbulut yayımladığı Anneler Günü mesajında şu ifadelere yer verdi: “Varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren, ilk öğretmenimiz, hayat boyu yol göstericimiz Annelerimizin “Anneler Günü” kutlu olsun. Varlıkları ile her daim sığındığımız başımızın tacı ve cennetin ayaklarının altında olduğuna inandığımız annelerimiz; toplumun temelini oluşturan en değerli varlığımızdır. Hayatını çocuklarına vakfeden annelerimiz; gün gelmiş vatan savunmasında en ön safta savaşmış, şehit ve gazi olmuştur. Savaşta Cepheye mühimmat taşırken vatan müdafaası için kutsal emanet olarak gördüğü mühimmatı korumak adına canından vazgeçmiştir” dedi.
“Kahraman Şehitlerimizin Anneleri ve Eşleri Onların Bizlere Emanetidir”


Başkan Akbulut mesajının devamında; kahraman şehitlerin anneleri ve eşleri onların kendilerine emaneti olduğunu ifade ederek, şunları dile getirdi: “Bizlere düşen sadece bir gün değil hayat boyunca her günü anneler günü kabul ederek Cenabı Hakkın emri gereği onlara “öf” bile dememeliyiz. Annelerimizin bu mutlu gününde, evlatlarını kucaklayamamanın hüznünü yaşayan, yüreği yaralı tüm şehit annelerine minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Cennette Peygamberimize komşu olan, kahraman şehitlerimizin anneleri ve eşleri onların bizlere emanetidir.  Bu emanetlere sahip çıkmak bizim için en yüce şeref ve en önemli görevdir. Bu görev biz dernek yöneticilerinin olduğu kadar devletin her kademesinde bulunan yöneticilerin, STK temsilcilerinin kısacası toplumun her ferdinin görevidir.Anneler Günü´nde, annesi ahirete intikal eden ve anne özlemini her vesileyle dile getiren kahraman ve vefakâr evlatlara Allah´tan sabır diliyorum. Bütün annelerin Anneler Günü´nü gönülden tebrik ediyor; onları en kalbi duygularımla selamlıyorum.
Şehitlerimizin emaneti Şerefimizdir.



Anahtar Kelimeler: Başkan .Mehmet Akbulut' 'Anneler ' mesajı
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri