Başkan Gümüşsoy: Şampiyonluk için herkes tek yürek olmalı

Başkan Gümüşsoy: Şampiyonluk için herkes tek yürek olmalı

Başkan Gümüşsoy: Şampiyonluk için herkes tek yürek olmalı

AKSARAY BELEDİYE SPOR’A ŞAMPİYONLUK İÇİN DESTEK ZAMANI

“ŞAMPİYONLUK İÇİN HERKES TEK YÜREK OLMALI...
HAYDİ AKSARAY ŞİMDİ DEĞİLSE NE ZAMAN?

 

TFF 3. Lig 3. Grupta 52 puanla lider olan 68 Aksaray Belediye Spor, ligin sonunda Şampiyonluk ipini göğüslemek için var gücü ile mücadelesini sürdürüyor.

Tamamen Aksaray Belediye’sinin imkanlarıyla şampiyonluk mücadelesi veren Siyah Beyazlı ekibimiz, ligde kalan 10 maçını da kazanarak Aksaray’a ve taraftarlarına şampiyonluk sevinci yaşatmak istiyor. Ancak Şampiyonluk için de çok büyük desteğe ihtiyaç duyuyor.

 

Aksaray Belediye Spor ’un şampiyon olabilmesi için bu şehirde yaşayan herkesin takıma sahip çıkması ve destek vermesi gerektiğini ifade eden Aksaray Belediye Spor Kulüp Başkanı Tarık Gümüşsoy “Aksaray Belediye Sporumuz takım olarak çok iyi bir konumda. Grup lideriyiz ve mutlu sona ulaşabilmek için sadece 10 maç kaldı. Takımımızın şu anda maddi ve manevi çok büyük desteğe ihtiyacı var. İş insanlarımız, STK’larımız, taraftarlarımız başta olmak üzere 7’den 70’e herkesi takımımıza sahip çıkmaya davet ediyorum. Ele ele verirsek takımımıza ve şehrimize Şampiyonluğu kazandırmış olacağız. Haydi Aksaray şimdi değilse ne zaman? Tüm hemşerilerimizi Aksaray Belediye Sporumuza destek vermeye davet ediyorum."dedi.

 



Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri