Başkan Hüseyin Koçak'tan şehit annesine ziyaret

Başkan Hüseyin Koçak

Başkan Hüseyin Koçak'tan şehit annesine ziyaret

Başkan Hüseyin Koçak'tan şehit annesine ziyaret...

Aksaray Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Koçak,Aksaray Eskil ilçesine bağlı tol Yaylası’nda 2006 tarihinde  Şırnak’ta şehit olan aziz şehidimiz Muhammet Hasan Erkesikbaş‘ın kıymetli annesi Necla Erkesikbaş'ı ziyaret etti.

 

 

Başkan Hüseyin Koçak yaptığı açıklamada," Aziz şehidimizin kıymetli ailelerini Unutmadan ziyaretlerimiz devam edecektir.Vatan, bayrak uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin kıymetli emanetleri bizim her zaman baş tacımız olmuştur, baş tacı etmeye de devam edeceğiz.

 

 

Rabbim ömür verdiği müddetce, Aksaray şehit aileleri Sosyal yardımlaşma ve danışma derneği olarak,ben de onlardan biri olarak şehit babası olarak onları unutmadığımı, her zaman yanlarında olduğumu ifade etmek istiyorum.

Ziyaretlerimle, devamlı görüşmelerimizle şehit ailelerimizin sıkıntı ve sorunlarını her zaman çözmeye devam edeceğim.Tüm şehitlerimizi rahmet, minnet, saygı ile anıyorum.Aziz şehitlerimizin kıymetli emanetleri;onurlu ve dik duran anneler, babalar, eşler ve  çocuklar; sizlere her zaman vatan minnettardır



Salı 29.9 ° / 16.1 °
Çarşamba 33.7 ° / 18.2 °
Perşembe 34.6 ° / 17.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri