25.1° / 10.7°

Başkan Keleş: Çocuklarımıza daha güzel bir ülke bırakmak için çalışacağız

Başkan Keleş: Çocuklarımıza daha güzel bir ülke bırakmak için çalışacağız

Başkan Keleş: Çocuklarımıza daha güzel bir ülke bırakmak için çalışacağız
Tarih: 23.04.2023 20:22 Güncelleme: 23.04.2023 20:22

“ÇOCUKLARIMIZA DAHA GÜZEL BİR ÜLKE BIRAKMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

 

CHP İl Başkanı Hacı Ali Keleş, 23 Nisan 1920’nin Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu söyledi ve 14 Mayıs’ta iktidarı devralarak, çocuklar için çok daha güzel bir ülke bırakmak adına çalışacaklarını belirtti.

 

 

“Milli Mücadeleyle Tam Bağımsız Türkiye’nin Temelleri Atılmıştır”

 

CHP İl Başkanlığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Atatürk Anıtına çelenk bıraktı. Saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı’nın okunması ve törene katılan çocukların güne özel şiirler seslendirmesinin ardında kısa bir konuşma yapan İl Başkanı Hacı Ali Keleş, 23 Nisan 1920 tarihinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve Türk milletinin egemenliğini ilan ettiği önemli bir tarih olduğunu söyledi. Hem saltanata hem de işgal güçlerine karşı başlatılan milli mücadeleyle, ulusal egemenliğe dayalı tam bağımsız Türkiye’nin temellerinin atıldığını kaydeden Hacı Ali Keleş, “Bu nedenle 23 Nisan Türk milleti için önemli bir dönüm noktasıdır. Ayrıca büyük önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından 23 Nisan, dünya barışının simgesi olarak tüm çocuklara armağan edilmiştir.  Ulusal egemenliğimizi kazandığımız ve milletimiz için çok önemli olan bu tarihi, çocuklarımıza, hem de tüm dünya çocuklarına armağan etme düşüncesi, ülkemizin kurucusu Atamızın büyüklüğünü bir kez daha anlamamız, ona daha çok sarılmamız ve onu daha iyi anlayabilmemiz için oldukça önemlidir” dedi.

 

“Çocuklar Güven İçinde, Fikri, İrfanı ve Vicdanı Hür Şekilde Yetişecek”

 

Çocuklara çok daha güzel bir ülke bırakma ödevlerini yerine getirebilmek adına durmadan çalışmaya devam edeceklerinin altını çizen Hacı Ali Keleş, “Güzel ülkemizde, çocuklarımızın devletin denetim ve güvencesinde barınacağı ve eğitim alacağı, başka yapıların eline düşmeyeceği bir gelecek inşa ederek, fikri, irfanı ve vicdanı hür nesiller yetiştireceğiz. Çocuklarımızla birlikte coşkuyla kutlamamız gereken ancak bu coşkunun elimizden alındığı bu bayramları, tüm ulusumuzla birlikte Atamıza yakışır bir şekilde kutlayacağız. 14 Mayıs akşamı devralacağımız iktidarımızla birlikte çocuklarımıza yaşanabilir bir Türkiye hediye edeceğiz. Tüm bu duygu ve düşüncelerimle saygılarımı sunuyor, başta ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milli mücadele şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” dedi.

 

Törene Millet İttifakı Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk ve Naci Akkuş Türk, CHP Merkez İlçe Başkanı Ayfer Zengin, Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileri, CHP’ye emek veren önceki dönem yöneticiler, çocuklar ve aileleri katıldı.

 

  • BIST 100

    10189%1,08
  • DOLAR

    39,89% 0,29
  • EURO

    47,05% -0,07
  • GRAM ALTIN

    4308,01% 0,32
  • Ç. ALTIN

    6823,45% 0,00
Aksaray nöbetçi eczaneleri
Bakan Yumaklı: Son bir haftada 624 yangın çıktı
DMM'den orman yangınlarıyla ilgili açıklama
Kayseri'de otomobil, sulama kanalına uçtu: 1 yaralı
İstanbul - Bağcılar'da, arıza nedeniyle emniyet şeridinde duran taksiye çarpa...
Zara, merhum sanatçı Volkan Konak için 'Al ömrümü' şarkısını seslendirdi
Bursa'da firari 2 hükümlü yakalandı
Ödemiş'teki orman yangını 2'nci gününde: 2 ölü (6)
Otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı
İstanbul - Sarıyer’de denizde erkek cesedi bulundu
Elmira Yasin, U20 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda üçüncü oldu
U20 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda Ayşe Erkan bronz madalya kazandı
Tatil için gittiği Yalova'da denize giren 6 yaşındaki çocuk boğuldu
Gökyüzünde süzülen leylek dron kamerasında
Bulgaristan'da silah fabrikasında patlama: 1 ölü
TBMM Genel Kurulu'nda 'usul' tartışması

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

U20 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda Ayşe Erkan bronz madalya kazandı

Tatil için gittiği Yalova'da denize giren 6 yaşındaki çocuk boğuldu

Gökyüzünde süzülen leylek dron kamerasında

Bulgaristan'da silah fabrikasında patlama: 1 ölü

TBMM Genel Kurulu'nda 'usul' tartışması

İzmir Buca'da orman yangını (4)

Kocaeli'de alacak verecek kavgasında baba-oğul öldürüldü (2)

Bakan Yerlikaya, 'Yas-ı Matem Oruç Açma Lokması' programına katıldı

Zonguldak Milletvekili Ertuğrul’un babası toprağa verildi

Kapadokya At ve Atçılık Kültürü Festivali başladı

İzmir Buca'da orman yangını (3)

Kremlin'den Putin ve Trump görüşmesine ilişkin açıklama

Kocaeli'de alacak verecek kavgasında baba-oğul öldürüldü

Zelenskiy: Gerçek barış istiyoruz

İzmir'deki orman yangını 2'nci gününde (7)

Milli yüzücü Kuzey Tunçelli, üst üste 3’üncü kez Avrupa gençler şampiyonu

İzmir'deki 'yolsuzluk' operasyonu şüphelilerinden bazıları sağlık kontrolünden geçirildi

Otomobille takla atıp şarampole yuvarlandı, araçtan hafif sıyrıklarla çıktı

İzmir Buca'da orman yangını (2)

U20 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda Sevim Akbaş’tan gümüş madalya

Sağlıkla ilgili düzenlemeleri içeren kanun teklifi komisyonda kabul edildi