Başkan Kuş,Aksaray'daki mevsimlik tarım işçilerini unutmadı

Başkan Kuş,Aksaray

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, zor şartlar altında çalışmak için giden mevsimlik tarım işçilerini unutmadı. Başkan Kuş, ülkenin değişik bölgelerinde olan tarım işçilerine gıda paketlerini elleriyle dağıttı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, zor şartlar altında çalışmak için giden mevsimlik tarım işçilerini unutmadı. Başkan Kuş, Aksaray,Konya,Niğde ve Adana'da  olan tarım işçilerine gıda paketlerini elleriyle dağıttı. Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve binlerce gıda kolisinden oluşan yardım tırlarını önceden uğurlayan Başkan Kuş, daha dağıtıma kendisi eşlik etti.

Şanlıurfa'dan çeşitli illere para kazanmak için göç eden mevsimlik tarım işçilerine Eyyübiye Belediyesinden destek geldi. Mevsimlik işçiler için gıda kolilerinden oluşan tırları hazırlayan ekipler, 2 ayrı grup halinde hareket etti. Konya, Adana, Niğde ve Aksaray’da bulunan mevsimlik tarım işçilerine oluşan ekiplere eşlik eden Başkan Kuş, çalışan işçilerle bir araya  gelip, işçilere gıda kolilerini teslim etti. Çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Kuş, Eyyübiye Belediyesi İyilik Merkezi aracılığıyla yardım faaliyetlerinde bulunan Ramazan Amca ile birlikte çocuklara çeşitli hediyeler ve Türk Bayrağı verdi. Bir grup Konya bölgesindeki tarım işçilerine ulaşırken Başkan Kuş’un da eşlik ettiği ikinci grup ise ilk olarak Niğde bölgesine geçti. Burada Şanlıurfalı ve Eyyübiyeli tarım işçilerine gıda kolilerini veren Başkan Kuş, daha sonra kahraman şehit Ömer Halisdemir’in babaocağı olan Çukurkuyu bölgesine geçti. Burada da Şanlıurfalı işçilerle bir araya gelen ve yardımlarını yapan Başkan Kuş, son olarak Aksaray bölgesine geçip, işçilerin bulundukları çadırda iftarını açtı.

Başkan Kuş’u karşılarından gören ve teşekkür eden Şanlıurfalı ve Eyyübiyeli tarım işçileri,” Allah Başkanımız Mehmet Kuş’tan razı olsun. Yıllardır buralarda çalışıyoruz. İlk defa bir Başkan bizleri unutmadı ve bizlere yardımda bulundu. Başkanımızı seviyoruz ve tekdir ediyoruz. Allah kendisinden ve emeği geçen herkesten razı olsun.” Dedi.



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri