Başkan Polat:Gönül sofrası dağıtımlarımız devam edecek

Başkan Polat:Gönül sofrası dağıtımlarımız devam edecek

 

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat yaptığı açıklamada 'Gönül Sofrası' dağıtımlarının devam edeceğini ifade ederek,yardım fotoğrafı paylaşımlarında daha hassas davranacaklarını söyledi.

Başkan Ferhan Polat,"Devletimiz tüm ihtiyaç sahibi insanlarına yardım etmektedir. Bizim yaptığımız yardım değil.Resim konusunda daha hassas olacağız.Biz her yıl yemekleri yapıp ailelere çat kapı yapıp soframızı paylaşıyorduk bu yıl korona dolayısıyla yemeklerimizi yapıp kapılarından  veriyoruz dedi.   
Polat. ‘’Dün 65 yaş üstü yaşlılarımızın kapısını çalmıştık bugünde yetimlerin yanındaydık yarında farklı mekanlar da farklı kişilere ulaşacağız, başlattığımız gönül sofralarımızla birlikteliğimizi pekiştirip yanlarında olmaya çalışacağız.  Korona tedbirleri dolaysıyla aynı sofraya oturamıyoruz ama gönül sofralarında bir araya geliyoruz her gün farklı bir menü hazırlayarak farklı mekanlar da aşımızı çorbamızı dün olduğu gibi yarında paylaşacağız.’’ dedi 

KADIN KOLLARIMIZIN FAALİYETLERİNE OMUZ VERME ZAMANI


Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat," Faaliyetlerimize Korona Tedbirleri dolayısıyla Dahil olamayan kardeşlerimize büyük görev düşüyor  Bizim ulaşamadığımız bir çok insan  vardır. Gönül sofrasında benimde bir tuzum olsaydı diyebilen herkes etrafındaki komşusuna yardımcı olsa  birlik beraberlik duygularımız pekişmiş olur hem de ramazanın ruhuna uygun davranışta bulunmuş oluruz."dedi.



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri