Başkan Ramazan Bozlak'tan vatandaşa 25 bin litre bedava su müjdesi

Başkan Ramazan Bozlak

Aksaray'da  korona virüsüne karşı belediyeler tedbirlerini alırken bir taraftan da halka fayda sağlayacak acil kararlar alınıyor. Bu kararlardan bir tanesi de Gülağaç İlçesi Demirci Kasabası Belediye Başkanı Ramazan Bozlak'tan  geldi. Başkan Bozlak korona virüsüne karşı tüm aboneleri 25 bin litre(25 metreküp)suyu bedava olarak veriyor.

"Suya sabuna dokunun"ismini alan hizmet tüm kasaba halkı tarafından sevinç ve takdirle karşılandı.Demirci Belediye Başkanı Ramazan Bozlak'ın talimatıyla başlayan 25 bin litre  ücretsiz su hizmetinin diğer belediyelere örnek olması bekleniyor.

Başkan Ramazan Bozlak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Ülkemizde ve dünyada görülen korona virüsü sebebiyle belediyemizce gerekli tedbirler alınmış olup, beldemizde bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşların dezenfekte ilaçlama işlemleri belediyemizce gerçekleştirilmiştir. İlaçlama işlemleri belirli periyotlarla devam edecektir.

Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında vatandaşlarımızın kişisel temizliği de büyük önem taşımaktadır. bu sebeple belediyemizce beldemizde bulanan bütün içme suyu abonelerine 25 ton ücretsiz içme suyu tanımlanmıştır. Gerekli kişisel temizlik işlemlerinin yapılması,

Salgının yayılmasını önlemek amacıyla öncelikle vatandaşlarımızın asılsız kaynağı belli olmayan haberlere inanmamaları, acil ihtiyaçlar haricinde dışarı çıkılmaması, evlerimizde, kamu kurum ve kuruluşlara giriş çıkışlarda kişisel hijyene dikkat edilmesi, diyaloglarda en az bir metre mesafenin korunması, kalabalık gruplar halinde toplanmaların engellenmesi, tokalaşma alışkanlıklarından bir süreliğine vazgeçilmesi hayati önem taşımaktadır. 

Bu salgınla mücadelede gerekli hassasiyeti göstereceğine inandığım Demirci halkına, emeği gecen belediye personellerine şükranlarımı sunar, Ülke olarak bu zor günleri en kısa zamanda atlatmayı temenni ederim.

 



Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri