Bayram yağışlı ve soğuk geçecek

Bayram yağışlı ve soğuk geçecek

Bayram yağışlı ve soğuk geçecek

 

Bu hafta sonu ve Ramazan Bayramı'nda bölgemizin büyük bir bölümünün yağışlı geçeceği, sıcaklıkların bölge genelinde (Konya, Karaman, Aksaray, Niğde) azalarak mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde ve genellikle öğleden sonraları ve akşam saatlerinde etkili olacağı tahmin ediliyor.

1 Mayıs 2022 Pazar (Arife günü): Bölge genelinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

2 Mayıs 2022 Pazartesi (Bayramın 1. Günü): Aksaray, Niğde ve Karaman çevrelerinin parçalı ve çok bulutlu, Konya'nin batı ve güney kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

3 Mayıs 2022 Salı (Bayramın 2. Günü): Bölge genelinde yerel sağanak ve gök gürültülü
sağanak yağışlar bekleniyor.

4 Mayıs 2022 Çarşamba (Bayramın 3. Günü): Karaman çevrelerinin parçalı ve çok bulutlu, Konya, Aksaray ve Niğde çevrelerinin ise yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İllerimizde Ramazan Bayramı Boyunca Hava Durumu:

Konya: 5 gün boyunca aralıklı yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, günün en yüksek sıcaklığının 19 ila 23 derece arasında
Aksaray: Cumartesi ve Pazar günleri ile Bayramın 2.ci ve 3.cü günleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, günün en yüksek sıcaklığının 18 ila 23 derece arasında
Karaman: Cumartesi ve Pazar günleri ile Bayram'in 2.nci günü yerel sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı, günün en yüksek sıcaklığının 22 ila 25 derece arasında
Niğde: Cumartesi ve Pazar günleri ile Bayramın 2.ci ve 3.cü günleri yerel sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışli, günün en yüksek sıcaklığının 19 ila 24 derece arasında olacağı tahmin ediliyor.



Anahtar Kelimeler: Bayram yağışlı soğuk geçecek
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Çarşamba 23.6 ° / 12.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri