Belediye Başkanı ve Meclis Üyeleri,fırçayla sokakları temizledi

Belediye Başkanı ve Meclis Üyeleri,fırçayla sokakları temizledi

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Eskil Belediye başkanı Necati Belgemen, Meclis üyeleri ve belediye çalışanlarıyla birlikte Eskil merkezde sokak sokak temizlik yaptı.

Eskil Belediye başkanı Necati Belgemen, Meclis üyeleri, birim amirleri ve belediye çalışanları ile birlikte sabah saat 05:30´da belediye önünde toplandı. Guruplar halinde dağılan ekip Eskil merkezde cadde cadde temizlik yaptı. Başkan Belgemen ve ekibini elinde süpürgeyle gören vatandaşlar biranda şaşkınlık yaşadılar. Eskil Belediye başkanı Belgemen yaptığı açıklamada,? Çevre temizliği bizim için en önemli görevlerden birisi. Bu hizmet değil görevdir. Bugün belediye olarak, ben ve meclis üyelerim de dahil olmak üzere, birim amirlerimiz ve bütün personelimiz ilçemiz merkezinde sokak sokak temizlik yapacağız. Bu bizim yapmamız gereken bir şey.İnşallah görevimizi hiçbir zaman aksatmayacağız. Biz size hizmet sözü verdik. Bunun için gerektiğinde elimize süpürgeyi alıp sokağa çıkmasını bile biliriz. Bu can bedende olduğu sürece ve görevde olduğumuz sürece canla başla, gece gündüz durmadan hizmet etmeye devam edeceğiz? dedi.

Yapılan çevre temizliğinin sonunda başkan Belgemen işçilere sabah kahvaltısı ikram etti.

Başkanı elinde süpürgeyle gören vatandaşlar,? Gerçekten çok şaşırdık, daha sonra Necati Belgemen yapar dedik. Gerçekten Başkan ve ekibini sabahın erken saatlerinde sokakta görmek oldukça sevindirici. İnşallah daha iyi hizmetlerin yapıldığını da görmek nasip olur. Başkan Belgemen ve ekibine teşekkür ederiz? dediler.

 Kaynak:Eskil Gazetesi


Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri